Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps

Eυκαιρίες για εθελοντισμό σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, από την ΕΛΙΞ…

 

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ σας ενημερώνει για ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο για όλο τον χρόνο. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.


Στις αρχές κάθε Μαρτίου η ΕΛΙΞ και ολες οι οργανώσεις του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations κάνουν την ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες κάνοντας συμφωνίες προκειμένουν να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα που στην συνέχεια "φορτώνονται" και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Με τόσες προτάσεις η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη, όποτε ετοιμάζουμε λίστες (WeekList) με επιλεγμένα προγράμματα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα (δείτε παρακάτω).

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΛΙΞ αναζητά 5 εθελοντές, ηλικίας 16-26, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στην Κέρκυρα με σκοπό την συντήρηση του “International Center of Inclusion” από τις 13 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017.


Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι ένα διαπολιτισμικό δίκτυο νεολαίας, που ανήκει στην Ένωση Γερμανών Προσκόπων (BDP). Είναι ενταγμένο σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη ζωή σε αυτή, τη μουσική και το χορό από όλο τον κόσμο, τη γνωριμία και

Read more

Η ΕΛΙΞ για αυτή την εβδομάδα σας προτείνει 8 Αυγουστιάτικα εθελοντικά προγράμματα, το ένα για εφήβους και 2 για τον Σεπτέμβριο.


Εκ των οποίων δύο φεστιβάλ και ένα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος και οι προορισμοί είναι στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία, την Μεγάλη Βρετανία και την Σερβία, προτάσεις για αυτούς που αποφασίζουν τελευταία στιγμή…

 

Γαλλία
1. CONCF-158, LE MANS SOCIOCULTURAL ANIMATIONS, SOCI KIDS, 09/08/17 - 23/08/17, 18-30.
One place available in this wonderful project, funded by

Read more

Αυτή την εβδομάδα η επιλογή των καλύτερων προγραμμάτων για αυτό το καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολη καθώς σιγά σιγά οι ομάδες εθελοντών ετοιμάζονται να αναλάβουν δράση και οι διαθέσιμες θέσεις είναι λίγες.

 

Έτσι διαλέξαμε και μερικά για τις αρχές του Φθινοπώρου καθώς τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας δεν είναι μόνο το καλοκαίρι αλλά όλο τον χρόνο.

 

Οι προορισμοί όπως κάθε φορά ποικίλουν, Γαλλία, Σλοβακία, Τσεχία, Βέλγιο, Ιταλία και Αζερμπαϊζάν.

 

Γαλλία

1. CONCF-158, LE MANS

Read more

Η ΕΛΙΞ για αυτή την εβδομάδα σας προτείνει 11 προγράμματα εθελοντικής εργασίας.


Οι προορισμοί είναι η Ιταλία, η Βρετανία, η Πορτογαλία, η Ελβετία, η Γαλλία και η Γερμανία.

 

Βρες αυτό που σου ταιριάζει και κάνε την αίτησή σου άμεσα…ο Αύγουστος είναι ακόμη μπροστά.

 

Ιταλία
1. LUNAR 13, VALPOWORKCAMP, ENVI FEST, 18/07/17 - 01/08/17, 18-35, 2 last places due to cancellations
Cooperate with local community in maintaining the local environment and making them discover the beauty of the place

Read more

Αν και φτάσαμε πια στη μέση του καλοκαίρι και δεν έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις αυτό το καλοκαίρι σου προτείνουμε κάτι διαφορετικό, τις καλύτερες προτάσεις εθελοντικών προγραμμάτων με διαθέσιμες θέσεις.

 

Τα προγράμματα εθελοντικής μπορεί να είναι ένας εναλλακτικός και αρκετά οικονομικός τρόπος για να περάσεις τις μέρες των διακοπών σου κάνοντας κάτι ξεχωριστό, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.

 

Η επιλογή για αυτή την εβδομάδα είναι από την Ιταλία, την Γαλλία, την Ρωσία και την Γερμανία.

Read more

Η ΕΛΙΞ για αυτή την εβδομάδα ετοίμασε 13 προτάσεις εθελοντισμού για αυτό το καλοκαίρι και τις αρχές του φθινοπώρου.


Με προορισμούς στην Ευρώπη, Βέλγιο, Ιταλία, Εσθονία και Γαλλία, αλλά η Ινδία μια χώρα με πολύ ενδιαφέροντα εθελοντικά προγράμματα που αποτελεί στόχο ζωής για πολλούς εθελοντές μιας και μπορεί να συνδυάσει πολλά πράγματα μαζί.

 

Δείτε τις προτάσεις μας και ανακαλύψτε ένα άλλο κόσμο, αποκτήστε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

 

Ινδία
1. SL-WC-627, BLUE MAHAL, ENVI KIDS CULT,

Read more

Αυτή τη εβδομάδα διαλέξαμε 11 εκπληκτικές προτάσεις στην Ευρώπη.

 

Έντεκα προτάσεις διαφόρων θεμάτων, πολιτισμού, φεστιβάλ, κοινωνικά, εκμάθησης γλωσσών, περιβαλλοντικά ότι μπορείτε να φανταστείτε και σε προορισμό όπως η Γαλλία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Γερμανία και η Μεγάλη Βρετανία.

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και πρέπει να αποφασίσεις τώρα…βρες το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ζήσε μια εμπειρία ζωής.

 

Γαλλία
1. ANEC28, FESTIVAL SAUVAGE, ENVI FEST CULT, 22/08/17 - 04/09/17, 18-99
This

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook