Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps

Eυκαιρίες για εθελοντισμό σε όλο τον κόσμο, όλο το χρόνο, από την ΕΛΙΞ…

 

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ σας ενημερώνει για ευκαιρίες εθελοντισμού στην Ελλάδα και όλο τον Κόσμο για όλο τον χρόνο. Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.


Στις αρχές κάθε Μαρτίου η ΕΛΙΞ και ολες οι οργανώσεις του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations κάνουν την ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες κάνοντας συμφωνίες προκειμένουν να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα που στην συνέχεια "φορτώνονται" και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Με τόσες προτάσεις η επιλογή μπορεί να είναι δύσκολη, όποτε ετοιμάζουμε λίστες (WeekList) με επιλεγμένα προγράμματα και ιδιαίτερο ενδιαφέρον κάθε εβδομάδα (δείτε παρακάτω).

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΕΛΙΞ διάλεξε για αυτή την εβδομάδα 14 προτάσεις με πολύ ενδιαφέρον, που αξίζει κάποιος να εξερευνήσει και να γνωρίσει από κοντά, προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία αυτό το καλοκαίρι.

Σας προτείνουμε μοναδικούς προορισμούς σε προγράμματα στη Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ινδία, Πολωνία και Γερμανία.

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την αναλυτική του περιγραφή και επιλέξτε έως 6 (από αυτά ή άλλα) και κάντε την αίτησή σας τώρα!!!

 

Γαλλία
1. CONCF-158, LE MANS

Read more

Η ΕΛΙΞ αυτή την εβδομάδα σας ετοίμασε μια λίστα με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στην Ισπανία, την Εσθονία, την Ιταλία την Γερμανία και την Αγγλία, προτάσεις αρχαιολογικού, περιβαλλοντικού, πολιτιστικού ενδιαφέροντος, προτάσεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου σε γλώσσες.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και πιο κοντά τώρα είναι η στιγμή να επιλέξεις ένα πρόγραμμα εθελοντής εργασία και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής.

 

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την

Read more

Η ΕΛΙΞ διάλεξε στη λίστα αυτή προορισμούς με πολύ ενδιαφέρον, που αξίζει κάποιος να εξερευνήσει και να γνωρίσει από κοντά, προσφέροντας παράλληλα εθελοντική εργασία αυτό το καλοκαίρι.

 

Σας προτείνουμε 20 μοναδικά εθελοντικά προγράμματα σε Γαλλία, Ισπανία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Τσεχία, Ρωσία, και Αρμενία.

 

Πατήστε πάνω στο όνομα κάθε προγράμματος για να δείτε την αναλυτική του περιγραφή και επιλέξτε έως 6 (από αυτά ή άλλα) και κάντε την αίτησή σας τώρα!!!

 

Γερμανία
1.

Read more

Το καλοκαίρι πλησιάζει και των φρονίμων τα παιδιά κλείνουν τα καλοκαιρινά τους προγράμματα ΤΩΡΑ!!!

 

Τα φετινά θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας ξεπερνούν κάθε προσδοκία, τώρα μπορείς να διαλέξεις το καλύτερο, τώρα μπορείς να βρεις ακόμη καλές τιμές στα εισιτήριά σου.

Η ΕΛΙΞ έχει επιλέξει για εσάς και σας παρουσιάζει 12 από τα 220 εθελοντικά προγράμματα της Γερμανίας, μια δύσκολη επιλογή καθώς υπάρχουν πάρα πολύ καλές προτάσεις.

 

Στις επιλογές μερικά προγράμματα είναι για

Read more

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία μέσα από την συμμετοχή στα κοινωνικά προγράμματα της ΕΛΙΞ, θέλεις να ζήσεις και να συνεργαστείς για 15 ημέρες με μια διεθνή ομάδα εθελοντών, θέλεις να νιώσεις την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς σε παιδιά, θέλεις να γίνεις μέρος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών της ΕΛΙΞ?...

 

Αν ναι τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από αυτά.

Η ΕΛΙΞ κάθε χρόνο από το 1987 αλλά και φέτος, οργανώνει στην Ελλάδα 10 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας –

Read more

Η ΕΛΙΞ σας παρουσιάζει τα 21 καλύτερα εθελοντικά προγράμματα τριών χωρών Σερβίας, Τσεχίας και Σλοβακίας και ήταν δύσκολη επιλογή καθώς υπάρχουν πάρα πολύ καλές προτάσεις.


Όσοι από εσάς έχουν ταξιδέψει στις χώρες αυτές γνωρίζουν καλά το γιατί...


Οι επιλογή ενός τέτοιου προγράμματος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μπορεί κάποιος να βρει και εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης προς τις χώρες αυτές καθώς υπάρχουν αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους και τρένα.

 

(κάνοντας κλικ επάνω στο όνομα του

Read more

Η Ιταλία αποτελεί αδιαμφισβήτητα έναν από τους αγαπημένους και περιζήτητους προορισμούς των εθελοντών της ΕΛΙΞ!

 

Η ΕΛΙΞ διάλεξε και σου προτείνει τα 15 καλύτερα καλοκαιρινά προγράμματα για όλους και για εφήβους ανάμεσα σε 91 εκπληκτικά προγράμματα εθελοντισμού που υπάρχουν στην Ιταλία.

Είτε έχεις ξαναπάει είτε θα είναι η πρώτη σου επίσκεψη, ένα είναι σίγουρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε αυτά τα προγράμματα θα ζήσεις μια αξέχαστη εμπειρία, όπως πολλοί άλλοι τόλμησαν!

Η παρακάτω λίστα σε κάθε

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook