Προτάσεις για Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps στην Ελλάδα

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία μέσα από την συμμετοχή στα εθελοντικά προγράμματα της ΕΛΙΞ, θέλεις να ζήσεις και να συνεργαστείς για 15 ημέρες με μια διεθνή ομάδα εθελοντών, θέλεις να νιώσεις την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς στην κοινωνία, θέλεις να γίνεις μέρος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών της ΕΛΙΞ?...


Αν ναι τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από αυτά.

 

Η ΕΛΙΞ κάθε χρόνο από το 1987, οργανώνει στην Ελλάδα μικρής και μέσης διάρκειας Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας – WorkCamp, όπου με την συμμετοχή περισσότερων από 250 Ελλήνων και ξένων εθελοντών θα προσφέρουν εθελοντική εργασία σε κοινωνικά προγράμματα με στόχο την στήριξη ευπαθών ομάδων που στην περίοδο της κρίσης αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα, την προστασία του περιβάλλοντος και της ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η ΕΛΙΞ αναζητά 5 εθελοντές, ηλικίας 16-26, για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στην Κέρκυρα με σκοπό την συντήρηση του “International Center of Inclusion” από τις 13 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017.


Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι ένα διαπολιτισμικό δίκτυο νεολαίας, που ανήκει στην Ένωση Γερμανών Προσκόπων (BDP). Είναι ενταγμένο σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη ζωή σε αυτή, τη μουσική και το χορό από όλο τον κόσμο, τη γνωριμία και

Read more

Θέλεις να αποκτήσεις εμπειρία μέσα από την συμμετοχή στα κοινωνικά προγράμματα της ΕΛΙΞ, θέλεις να ζήσεις και να συνεργαστείς για 15 ημέρες με μια διεθνή ομάδα εθελοντών, θέλεις να νιώσεις την χαρά και την ικανοποίηση της προσφοράς σε παιδιά, θέλεις να γίνεις μέρος της μεγάλης οικογένειας των εθελοντών της ΕΛΙΞ?...

 

Αν ναι τότε δεν έχεις παρά να δηλώσεις συμμετοχή σε ένα από αυτά.

Η ΕΛΙΞ κάθε χρόνο από το 1987 αλλά και φέτος, οργανώνει στην Ελλάδα 12 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας –

Read more

Αυτή την χρονιά η ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη του "Δήμου Αθηναίων" οργανώνει δύο προγράμματα "Διακοπές στο Σχολείο / Summer in the city" που αφορούν την δημιουργική απασχόληση παιδιών 6-12 ετών στην περιοχή του δήμου Αθηναίων.

 

Θες να κάνεις "Διακοπές στο Σχολείο" μαζί με τα παιδία; 

- Αν αγαπάς τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις.
- Αν θέλεις να αποκτήσεις μια σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών.
- Αν θέλεις να ζήσεις 15 αξέχαστες μέρες με μια πολυπολιτισμική

Read more

Αυτή την χρονιά η ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη του "Hellenic Hope Foundation" οργανώνει δύο προγράμματα "Διακοπές στο Σχολείο / Summer in the city" που αφορούν την δημιουργική απασχόληση παιδιών 6-12 ετών στην περιοχή του δήμου Αθηναίων.

 

Θες να κάνεις "Διακοπές στο Σχολείο" μαζί με τα παιδία; 

- Αν αγαπάς τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις.
- Αν θέλεις να αποκτήσεις μια σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών.
- Αν θέλεις να ζήσεις 15 αξέχαστες μέρες με μια

Read more

Η ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, οργανώνει για τέταρτη συνεχή χρόνια, τέσσερα προγράμματα δημιουργικής απασχόληση για παιδιά και νέους με αναπηρία, μέσα από την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους στην Ελευσίνα και στην Θεσσαλονίκη.

 

Θέλεις αυτό το καλοκαίρι να είναι και δικό σου;
- Αν αγαπάς τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις, 
- Αν θέλεις να αποκτήσεις μια σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και νέων με αναπηρία,
- Αν θέλεις να ζήσεις

Read more

Η ΕΛΙΞ αναζητά 9 εθελοντές για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στην Κέρκυρα με σκοπό την συντήρηση του “Wilde Rose inclusion center” από τις 26/2 έως τις 13/3/2016.

 

ELIX02, “Corfu - Wilde Rose inclusion center”, 26/2 – 13/3/2016, MANU/RENO

 

Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι μία διαπολιτισμική οργάνωση της Γερμανίας, ενταγμένη σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη ζωή σε αυτή, τη μουσική και το χορό από όλο τον κόσμο, τη

Read more

Η ΕΛΙΞ, σε συνεργασία με 4 διαφορετικές οργανισμούς, υπό τον συντονισμό της ΑΡΣΙΣ και τη χρηματοδότηση του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» - Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες - το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, θα οργανώσει δύο προγράμματα εθελοντικής εργασίας για την υποστήριξη της λειτουργίας του “Κέντρου Υποστήριξης Νέων” στην Κυψέλη στα πλαίσια της δράσης “Νέων Χώρα”.

Το πρώτο που υλοποιήθηκε τον

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook