Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Refugees in Europe: (Self-)Empowerment, solidarity, inclusion", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018 στο Βερολίνο της Γερμανίας και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.

 

Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Solar - soziales Leben und Arbeiten e.V. που έχει τον

Read more

H ΕΛΙΞ συνεχίζει την στενή συνεργασία με την Γερμανική οργάνωση Wilde Rose e.V.

 

Στα πλαίσια αυτή της συνεργασίας αναζητά 5 νέους ηλικίας από 16 έως 26 ετών, που θα συμμετέχουν στην Διαπολιτισμική Συνάντηση Νέων στο Geretsried της Βαυαρίας από τις 11/12 έως τις 20/12/2017.

 

Εταίρος:
Η Wilde Rose (το Άγριο Ρόδο), είναι ένα διαπολιτισμικό δίκτυο νεολαίας, που ανήκει στην Ένωση Γερμανών Προσκόπων (BDP). Είναι ενταγμένο σε ένα μεγάλο δίκτυο οργανώσεων για νέους που αγαπούν τη φύση και τη

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Life across the fences. Peace Action Week on Migration and intercultural sensitivity", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 5 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2018 στην πόλη του Hollókő στην Ουγγαρία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Egyesek Youth Association που έχει

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Mentor’s LAB. Edition 2", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+ που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 3 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017 στην πρωτεύουσα Vilnius της Λιθουανία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ και της Socialinis veiksmas της Λιθουανίας που έχει τον συντονισμό, οργανώσεις από άλλες εννέα χώρες.

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Training for trainers for inclusion and acceptance of diversity in our communities" έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από την 1η έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη του Mali Idjos στην Σερβία.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχει εκτός της ΕΛΙΞ, η Association “Centre for modern living competences” / Centar za savremene životne

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Let the youth play the lead", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη του Montendre στην Γαλλία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Association Solidarites Jeneusses και οργάνωσης από άλλες έξι χώρες.

Αναλυτικότερα
Project
This

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Be The Change 2: Conflict management for peaceful dialogue", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 4 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνεται από τις 13 έως τις 19 Νοεμβρίου 2017 στην πόλη του La Ferme du Fai στην Γαλλία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από το Erasmus+ και θα συμμετέχουν εκτός της ΕΛΙΞ, της Association Solidarites Jeneusses της Γαλλίας, Proyecto

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook