Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος.

Η οργάνωση IBG, εταίρος της ΕΛΙΞ, αναζητά δύο άτομα ηλικίας από 19 έως 30 ετών για δύο πλήρως χρηματοδοτούμενες πρακτικές ασκήσεις στη Γερμανία για το καλοκαίρι 2018.


Μέσα από αυτές τις πρακτικές ασκήσεις θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο οργάνωσης και την δομή μιας μεγάλης ΜΚΟ, να συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους της οργάνωσης και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης διεθνών εθελοντικών προγραμμάτων.

 

Επίσης, θα σας δοθεί η δυνατότητα να συνδυάστε τη θεωρία με την

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Youth Work For Employability", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 25 - 30 που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνει η Associazione ICARUS που έχει τον συντονισμό, από τις 21 έως τις 29 Μαΐου 2018 στην πόλη του Termini Imerese της Ιταλίας.

 

Στο πρόγραμμα, που συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+, θα συμμετέχουν στο σύνολο 22 συμμετέχοντες από δέκα χώρες.


Προθεσμία για αιτήσεις: 30 Απριλίου 2018!

Read more

Η ΕΛΙΞ υλοποιεί το πρόγραμμα με τίτλο “V.I.P. – Volunteering is Possible” που έχει εγκριθεί για χρηματοδότηση και υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+.


Στόχος του προγράμματος είναι να προσεγγίσει νέους/νέες με λιγότερες ευκαιρίες ώστε να υποστηρίξει την συμμετοχή τους σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας.

 

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους/νέες που αντιμετωπίζουν:
• Οικονομικά εμπόδια: νέοι με χαμηλό βιοτικό επίπεδο, χαμηλό εισόδημα, μακροχρόνια άνεργοι.
• Μαθησιακές δυσκολίες: νέοι με μαθησιακές δυσκολίες, άτομα που εγκαταλείπουν πρόωρα το σχολείο, άτομα με χαμηλή ειδίκευση, νέοι με χαμηλή σχολική απόδοση κλπ.

Read more

Η οργάνωση IBG, εταίρος της ΕΛΙΞ, αναζητά ένα άτομο ηλικίας από 19 έως 30 ετών για μια πλήρως χρηματοδοτούμενη πρακτική άσκηση στη Γερμανία με τίτλο “Renovation / housing for refugees” από τις 19 Απριλίου μέχρι τις 6 Μαΐου 2018.

 

Μέσα από αυτήν την πρακτική θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο οργάνωσης και την δομή μιας μεγάλης ΜΚΟ, να συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους της οργάνωσης και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης διεθνών εθελοντικών προγραμμάτων.

 

Προθεσμία

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο "Y.A.M. - Youth Ambassadors for Mobility", που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 15 Απρίλιου 2018 στην Γαλλία στην πόλη Chamalières.

 

Η προθεσμία για αιτήσεις είναι ΑΜΕΣΑ.

 

Αναλυτικότερα:

We are looking for youth professionals who have experience in supporting and mentoring youngsters with fewer

Read more

Η οργάνωση IBG, εταίρος της ΕΛΙΞ, αναζητά ένα άτομο ηλικίας από 19 έως 30 ετών για μια πλήρως χρηματοδοτούμενη πρακτική άσκηση στη Γερμανία με τίτλο “Conservation and Renovation”.

Μέσα από αυτήν την πρακτική θα μπορέσετε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο οργάνωσης και την δομή μιας μεγάλης ΜΚΟ, να συνεργαστείτε με τους υπαλλήλους της οργάνωσης και να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία διαχείρισης διεθνών εθελοντικών προγραμμάτων.


Περισσότερες πληροφορίες για την πρακτική:
Are you interested in

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Here We Are!" διάρκειας 9 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 25 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Μαρτίου έως τις 4 Απρίλιου 2018 στην Γαλλία στην πόλη Le Mans.


H/O αρχηγός/επικεφαλής για την συγκεκριμένη ανταλλαγή νέων θα πρέπει να μπορεί να συμμετέχει στην προπαρασκευαστική συνάντηση (APV - Advance Plan

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook