Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος “SOS – Save Our Seas”, έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 3 νέους ηλικίας 18+ που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνεται από την 1 έως τις 9 Σεπτεμβρίου στο νησί Murter της Κροατίας και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.

 

Περισσότερα για το σεμινάριο αυτό
The training course "Trainers SOS – Save our Seas" it will bring together youth trainers with a passion for environment aiming to build their competences in marine environmental

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Rur.IT.A.N.I.A.- Rural IT Alliance for Networking, Inclusion and Activism", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 5 άτομα ηλικίας 16-22 και έναν αρχηγό ομάδας ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή νέων που διοργανώνεται από τις 23 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2017 κοντά στην πόλη του Mannebach στη Γερμανία και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε νέους και νέες που δεν έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε εθελοντικά

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Rur.IT.A.N.I.A.- Rural IT Alliance for Networking, Inclusion and Activism", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 5 άτομα ηλικίας 16-22 και έναν αρχηγό ομάδας ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στην ανταλλαγή νέων που διοργανώνεται από τις 4 έως τις 18 Ιουλίου 2017 κοντά στην πόλη του Ljig στη Σερβία, 90km νότια του Βελιγραδίου και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.


Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε νέους και νέες που δεν έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε

Read more

Η ΕΛΙΞ, συμμετέχει στο πλέγμα των δράσεων του προγράμματος "Young Activists for Peace and Dialogue".


Μέσω του προγράμματος αυτού θα υλοποιηθούν ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο και μια ανταλλαγή νέων στις οποίες στελέχη και εθελοντές της οργάνωσής μας θα συμμετέχουν.


Σκοπός των δράσεων η προώθηση ενός αξιόλογου διαλόγου μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών απόψεων και θρησκειών στον κόσμο. Ενόψει της αύξησης των θρησκευτικών δικαιολογημένων διακρίσεων και της βίας κατά των μελών της κοινωνίας που έχουν

Read more

Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος Rur.IT.A.N.I.A.- Rural IT Alliance for Networking, Inclusion and Activism που υποστηρίζεται από το πρόγραμμα Erasmus+.


Η ΕΛΙΞ είναι εταίρος του προγράμματος που συντονίζεται από την οργάνωση Young Researchers of Serbia και περιλαμβάνει μια σειρά δραστηριοτήτων με στόχο την ενίσχυση της διεθνούς κινητικότητας και των δεξιοτήτων Η/Υ για άτομα που κατοικούν σε μη αστικές περιοχές.


Οι Young Researchers of Serbia συντονίζουν το παρόν πρόγραμμα σε συνεργασία με

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής εφήβων με τίτλο "Breaking Down Gender Stereotypes in Teenagers Projects" διάρκειας 9 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Lunaria, αναζητά 5 συμμετέχοντες ηλικίας 16 έως 18 ετών και έναν αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 12 Ιουλίου 2017 στην Ιταλία 50km βόρεια της Ρώμης.

 

H/O αρχηγός/επικεφαλής για την συγκεκριμένη ανταλλαγή εφήβων θα πρέπει να μπορεί να συμμετέχει στην προπαρασκευαστική

Read more

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος "Breaking Walls", έχει εξασφαλίσει για εσάς και αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+ που θα συμμετέχουν στo εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνεται από τις 26 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2017 στην πόλη του Poggio Mirteto της Ιταλίας και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν και είναι διαθέσιμοι μετά το σεμινάριο να γίνουν ομαδάρχες για τα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα της ΕΛΙΞ που θα πραγματοποιηθούν τον

Read more

Εγγραφείτε στο NewsLetter της ΕΛΙΞJoomla Extensions powered by Joobi

logo flickrVisit ELIXgr on youtubeFollow ELIX on Google+Follow ELIX on twitterFollow ELIX on Facebook