Προτάσεις για EVS με την ΕΛΙΞ

Στη σελίδα μας "Προτάσεις της ΕΛΙΞ για EVS" παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας σχετικά με τα προγράμματα EVS τα οποία προτείνει η ΕΛΙΞ για τους εθελοντές της.

Η ΕΛΙΞ είναι πιστoποιημένη οργάνωση από την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς για τα προγράμματα EVS.

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση Arcs (Arci Culture Solidali) στην Ιταλία, από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Αύγουστο 2019.

 

Το πρόγραμμα αποτελεί μέρος του τριετούς πρότζεκτ “Youthquake”, το οποίο αποσκοπεί στην προώθηση της αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της ενεργής συμμετοχής του πολίτη μέσω της αποστολής και φιλοξενίας συμμετεχόντων EVS σε ορισμένες περιοχές της κεντρικής Ιταλίας, που επλήγησαν από σεισμό το καλοκαίρι του 2016,

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση Solidarités Jeunesses στην Γαλλία, από τον Σεπτέμβριο 2018 μέχρι τον Αύγουστο 2019.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2018.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EVS ΚΑΛΥΠΤΕΙ…
1. γλωσσική και πολιτισμική κατάρτιση
2. το μεγαλύτερο μέρος του κόστους ταξιδιού, ανάλογα με την χιλιομετρική απόσταση, μετάβασης στη χώρα του προγράμματος και επιστροφής από αυτή
3. διαμονή, διατροφή και ένα μηνιαίο επίδομα της τάξης των 55-140 €

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Polish Robert Schuman Foundation, η ΕΛΙΞ σας προτείνει εφτά εκπαιδευτικά και κοινωνικά προγράμματα EVS μεγάλης διάρκειας, με θέμα της ενδυνάμωσης των παιδιών και νέων με ειδικές ανάγκες. Τα προγράμματα, με τίτλο “(Dis)appearing (dis)abilities with Schuman Volunteers”, θα λάβουν χώρα στην Πολωνία, συγκεκριμένα έξι στην Βαρσοβία και ένα στην πόλη Wojkowice για την περίοδο Οκτωβρίου 2018 έως Ιουνίου/Σεπτεμβρίου 2019.

 

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: Κυριακή, 13 Μαΐου 2018!

Read more

Σε συνεργασία με την οργάνωση Prosec, η ΕΛΙΞ σας προτείνει ένα πρόγραμμα EVS για εφτά μήνες, στην πόλη Lleida της Καταλονίας στην Ισπανία, όπου οι εθελοντές θα υποστηρίξουν τις δράσεις της οργάνωσης αυτής.

 

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει από τις 28 Μαΐου 2018 μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2018.

 

Η προθεσμία για αιτήσεις είναι την Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018!

 

Λεπτομερώς
EVS project: “Educational activities for children and youngsters on risk situations of social exclusion”

 

General

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει 3 προγράμματα EVS μεγάλης διάρκειας (12 μηνών) στο Βερολίνο, που συντονίζει η οργάνωση ICJA στην Γερμανία.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή, 6 Απριλίου 2018.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για τα παρακάτω προγράμματα θα κατατεθούν από την οργάνωση φιλοξενίας στην επόμενη προθεσμία του προγράμματος Erasmus+ στις 26 Απριλίου 2018 στην Εθνική Μονάδα της Γερμανίας.

 

Η προθεσμία 06/04 είναι εσωτερική προθεσμία της ICJA για επιλογή

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει 2 προγράμματα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση CONCORDIA στην Γαλλία.

 

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για τα παρακάτω προγράμματα θα κατατεθούν από την οργάνωση φιλοξενίας στην επόμενη προθεσμία του προγράμματος Erasmus+ στις 26 Απριλίου 2018 στην Εθνική Μονάδα της Γαλλίας.

 

Η προθεσμία 30/03 είναι εσωτερική προθεσμία της CONCORDIA για επιλογή εθελοντή/εθελόντριας και

Read more

Η ΕΛΙΞ σας προτείνει 4 προγράμματα EVS μεγάλης διάρκειας, που συντονίζει η οργάνωση JAVVA στο Βέλγιο.


Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018.

 

Οι αιτήσεις με τους επιλεγμένους υποψήφιους για τα παρακάτω προγράμματα θα κατατεθούν από την οργάνωση φιλοξενίας στην επόμενη προθεσμία του προγράμματος Erasmus+ στις 26 Απριλίου 2018 στην Εθνική Μονάδα του Βελγίου.

 

Η προθεσμία 25/03 είναι εσωτερική προθεσμία της JAVVA για επιλογή εθελοντή/εθελόντριας και την προετοιμασία της

Read more