ΕΡΓΟ

Μεγάλα προγράμματα της ΕΛΙΞ

 

Δράσεις με κοινωνικό αντίκρυσμα από το 1987Η ΕΛΙΞ έχει από το 1987 έως σήμερα υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων και δράσεων, κοινωνικών, περιβαλλοντικών και άλλων σε όλη την Ελλάδα. Έχει συνεργαστεί με Δήμους, με τις κατά τόπους Νομαρχίες, με κρατικούς φορείς, όπως τα Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε / ΠΕΚΑ, Πολιτισμού, Παιδείας και Εργασίας, τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, καθώς και τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους κ.α.

Πολλές από τις δράσεις αυτές, έχουν υποστηριχθεί από Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όπως το Youth in Action, το EQUAL, το Mobility International, καθώς και από πόρους του Γ’ και του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξη, του ΕΣΠΑ κ.α.

Οι δράσεις της έχουν επίσης υποστηριχτεί κατά καιρούς από Ιδρύματα, όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το Ίδρυμα Ι.Φ Κωστόπουλου, καθώς και από τις εταιρίες Ελληνικα Πετρελαια, Coca Cola - Amita Motion, ΒΡ Hellas, κ.α. Στη σελίδα αυτή μπορείτε να βρείτε τα σημαντικότερα από αυτά.

 Επιλέξτε μια από τις παρακάτω κατηγορίες (Κοινωνικά, Ευρωπαϊκά, Πολιτισμός και Περιβάλλον) για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει και υλοποιούμε σε κάθε κατηγορία.

Δε βρέθηκαν αντικείμενα που να ταιριάζουν στην αναζήτησή σας.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ