ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΙΞ στην Γενική Συνέλευση της Alliance

Η ετήσια γενική συνέλευση της Alliance of European Voluntary Service Οrganizations πραγματοποιήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου. Κάθε έτος φιλοξενείται και από ένα διαφορετικό οργανισμό-μέλος.

Η φετινή συνάντηση διοργανώθηκε από τον γερμανικό οργανισμό IBG στο Weil der Stad, μια κωμόπολη στα περίχωρα της Στουτγάρδης, και έλαβε χώρα από τις 9 έως τις 10 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για μία συνάντηση βάσει καταστατικού, όπου όλα τα μέλη της Alliance καλούνται να αξιολογήσουν τα έργα που τρέχει η ίδια η Alliance ή τα μέλη της, και να προγραμματίσουν μελλοντικές δραστηριότητες και προτεραιότητες της οργάνωσης. Διάφορα θέματα συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των δύο πολύ "γεμάτων" ημερών: αναφορές ομάδων εργασίες· Πλάνο Δράσης για το επόμενο έτος· ψηφοφορία για τις αιτήσεις μελών, καταστατικές τροποποιήσεις· εκλογή νέας Εκτελεστικής Επιτροπής κ.α.

Φέτος η Alliance καλωσόρισε τα νέα της πλήρη μέλη: YAP ITALY, Grenzenlos (Αυστρία), JAVVA (Βέλγιο) και W4U (Ρωσία), καθώς και 2 νέα υποψήφια μέλη: Xchange Scotland (Ηνωμένο Βασίλειο) και De Amicitia (Ισπανία), με τα οποία η Alliance φτάνει στα 48 μέλη από 29 χώρες στην Ευρώπη, Βόρεια & Νότια Αμερική και Ασία.

Μία ημέρα πριν από τη Γενική Συνέλευση, στις 8 Νοεμβρίου, έλαβε χώρα η Ημέρα της Alliance (Alliance Day). Πρόκειται για μία μονοήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο και είναι αφιερωμένη στις ομάδες εργασίες που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Alliance, σε εργαστήρια και σε ομάδες συζήτησης και αξιολόγησης σεζόν.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ