ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 5 έως τις 10 Μάρτιου η ΕΛΙΞ συμμετείχε στην "Τεχνική Συνάντηση" της Alliance of European Voluntary Service Οrganizations στην Αττάλεια της Τουρκίας, το οποίο διοργάνωσε ο τουρκικός οργανισμός GSM (GSM Gençlik Servisleri Merkezi).

 

Η συνάντηση είναι μία ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το δίκτυο "Alliance of European Voluntary Service organizations", κατά το οποίο οι Οργανώσεις-Μέλη και Συνεργάτες της Alliance έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να παρουσιάσουν τα δικά τους, αλλά και να ενημερωθούν για τα νέα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps των άλλων οργανώσεων, όπως και να αξιολογήσουν την προηγούμενη σεζόν.

Στη φετινή συνάντηση έλαβαν μέρος 82 οργανώσεις, εκ των οποίων οι 48 ήταν μέλη της Alliance και οι 34 συνδεδεμένες οργανώσεις, η ΕΛΙΞ είναι μέλος της Alliance από το 1991.

Παρουσιάστηκαν περισσότερα από 2.000 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps, διαφόρων ειδών: Περιβαλλοντικά, Αρχαιολογικά, προγράμματα για εφήβους, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, προγράμματα με θέμα "παιδιά και νέοι", εκπαιδευτικά προγράμματα, προγράμματα με θέμα "άτομα με ειδικές ανάγκες", εργασίες συντήρησης, προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας, προγράμματα σχετικά με ηλικιωμένους, αθλητικά, πολιτιστικά αγροτικά και πολλά άλλα προγράμματα!

Τα 2000 νέα αυτά προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε στη βάση δεδομένων μας, μπορείτε ακόμη να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας καλέσετε στο γραφείο, στο 2103825506 για ερωτήσεις, απορίες ή βοήθεια!

Ενδιάμεσα στο Technical Meeting, και συγκεκριμένα στις 7 Μαρτίου, έλαβε χώρα η "Ημέρα της Alliance" (Alliance Day). Πρόκειται για μία μονοήμερη εκδήλωση που διοργανώνεται 2 φορές το χρόνο και είναι αφιερωμένη στις ομάδες εργασίες που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Alliance, σε εργαστήρια και σε ομάδες συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην προετοιμασία του συνεδρίου Alliance, το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο του 2014 με στόχο την ενδυνάμωση του δικτύου Alliance, και μέσω αυτού, την βελτίωση των ανά τον κόσμο οργανώσεων εθελοντικής προσφοράς και εργασίας.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ