ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε η στιγμή, ξεκινάει η σεζόν των workcamps!
Όλοι εσείς που θέλετε να ταξιδέψτε τον κόσμο, να γνωρίσετε νέους τόπους και ανθρώπους... μπορείτε .... μέσω της εθελοντικής προσφοράς σε κάποιο πρόγραμμα (workcamp) στο εξωτερικό!

Λίγες ημέρες μετά την ετήσια συνάντηση με τους εταίρους του δικτύου μας, Alliance of European Voluntary Service Organisations στην Λετονία, σιγά σιγά γεμίζει η μηχανή αναζήτησης με τα φετινά προγράμματα!


Ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας αποτελεί για έναν εθελοντή μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να βιώσει αξίες όπως η ειρήνη, η επικοινωνία, η συνύπαρξη, και η αλληλεγγύη.


Στα προγράμματα εθελοντικής εργασίας έφηβοι, νέοι, νέες αλλά και μεγαλύτεροι από όλο των κόσμο ζουν και εργάζονται μαζί για μια περίοδο δύο έως τριών εβδομάδων σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχει σχέση με την οργανωτική υποστήριξη ενός φεστιβάλ, μια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη πολιτιστικής κληρονομιάς ή ένα πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών. 

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να ενημερωθείτε για την διαδικασία συμμετοχής, για τους όρους συμμετοχής και ακόμα να διαβάσετε εμπειρίες εθελοντών από προηγούμενες χρονιές.

Στην μηχανή αναζήτησης θα βρείτε τα προγράμματα των εταίρων μας στο εξωτερικό και μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας. 

Για ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ