ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί φίλοι μετά από αρκετά χρόνια η ΕΛΙΞ προχώρησε στην αλλαγή της σελίδας της στο Internet. Στόχος ήταν να οργανώσουμε καλύτερα τις πληροφορίες που υπάρχουν στο site μας και να είναι περισσότερο εύχρηστες και προσβάσιμες σε εσάς.

Παράλληλα θελήσαμε να παρουσιάσουμε κατά το δυνατόν καλύτερα την ιστορία και τις δράσεις που έχει υλοποιήσει η ΕΛΙΞ ώστε να είναι εύκολο κάποιος να τις αναζητήσει.

Ελπίζουμε να βρείτε το νέο σχεδιασμό της ιστοσελίδα εύχρηστο και ευχάριστο. Οι παρατηρήσεις σας θα είναι πάντα ευπρόσδεκτες, στείλτε λοιπόν τα σχόλιά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρουσίαση της Νέας σελίδας της ΕΛΙΞ

Ξεκινώντας με τους Μπλε κύκλους – το προφίλ της ΜΚΟ ΕΛΙΞ

1. «η έλιξ»: στην επιλογή αυτή μπορεί κάποιος να βρει ότι έχει να κάνει με την οργάνωση ΕΛΙΞ, την ιστορία της, την αποστολή της, τις δράσεις της, ποια είναι μερικά από τα σημαντικότερα project που έχει διαχρονικά υλοποιήσει και άλλα.

2. «ανακοινώσεις»: στην επιλογή αυτή μπορεί κάποιος να βρει και να διαβάσει σε χρονολογική σειρά τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις που έχει εκδώσει η ΕΛΙΞ. Επιπλέον μπορείτε να βρείτε video από τηλεοπτικές εκπομπές που ήταν αφιερωμένες στην ΕΛΙΞ.

3. «επικοινωνία»: το κλασικό σημείο που κάποιος μπορεί να βρει τα τηλέφωνα, το fax και την διεύθυνση των γραφείων της ΕΛΙΞ.

Μετά το 3. υπάρχει η επιλογή της γλώσσας του site EN / EL, το Αγγλικό κομμάτι του site δεν έχει βέβαια την ίδια ανάπτυξη και πληροφόρηση με το Ελληνικό καθώς απευθύνεται κυρίως σε οργανώσεις και συνεργάτες από το εξωτερικό.new-second-page-elix


Στους κόκκινους κύκλους – Οι δραστηριότητα και οι συνεργασίες της ΕΛΙΞ

1. «εθελοντισμός»: στην επιλογή αυτή μπορείτε να βρείτε 3 υποκατηγορίες:
- Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας – WorkCamp, εθελοντικές δράσεις από 15 ημέρες έως 12 μήνες στην Ελλάδα και το εξωτερικό
- Την Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία – EVS, το γνωστό πρόγραμμα που χρηματοδοτήται από την ΕΕ όπου νέοι μέχρι 30 χρονών μπορούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία σε ΜΚΟ και ιδρύματα κυρίως στην Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο
- Τις Εθελοντικές δράσεις στην Ελλάδα, όπου αφορούν εθελοντικές δράσεις ημερήσιες ή λίγων ημερών της οποίες οργανώνει η ΕΛΙΞ και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

2. «εκπαίδευση»: στην επιλογή αυτή μπορείτε να βρείτε 2 βασικές υποκατηγορίες:
- Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, δηλαδή όλες τις συγχρηματοδοτούμενες από την ΕΕ δράσεις όπως Ανταλλαγές Νέων, Προγράμματα Κατάρτισης, όλο δηλαδή το πλαίσιο της Μη Τυπικής Εκπαίδευσης στο οποίο η ΕΛΙΞ συμμετέχει είτε ως οργανωτής είτε ως εταίρος προσφέροντας πλήθος ευκαιριών συμμετοχής σε εσάς.
- Τα Σεμινάρια της ΕΛΙΞ, όπου είναι δυνατότητες εκπαίδευση που προσφέρει και οργανώνει η ΕΛΙΞ κυρίως στην εκπαίδευση στελεχών, ομαδαρχών της κάθε χρόνο.

3. «εκστρατείες»: στην επιλογή αυτή μπορείτε να βρείτε 2 βασικές υποκατηγορίες:
- Τις Διεθνείς εκστρατείες, δράσεις που συντονίζει ή συμμετέχει η ΕΛΙΞ στην Ελλάδα και έχουν Ευρωπαϊκή ή Διεθνή διάσταση
- Τις Δράσεις Ενημέρωσης, όπου η ΕΛΙΞ οργανώνει συναντήσεις θεματικής ενημέρωσης και εκδηλώσεις ή συμμετέχει σε ημερίδες, συνέδρια κλπ με στόχο κυρίως την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση

4. «οργάνωση δράσης» είναι μια ενότητα στην οποία μπορεί κάποιος να βρει τον τρόπο που μπορεί να συνεργαστεί με την ΕΛΙΞ, να στηρίξει τις δράσεις της καθώς και να της προτείνει δράσεις στις οποίες μπορεί η οργάνωση να προσφέρει.

5. «κινούμενες εικόνες», στο πλαίσιο αυτό μπορεί κάποιος συνοπτικά να δει τα τελευταία νέα και ανακοινώσεις που αναρτώνται στο site και έχουν ενδιαφέρον

6. «Ευκαιρίες Συμμετοχής», στο πλαίσιο αυτό μπορεί να βρει κάποιος ευκαιρίες να συμμετέχει σε διαφορετικές δράσεις που υλοποιεί η ΕΛΙΞ. WorkCamps, Ανταλλαγές νέων, EVS, εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερήσιες δράσεις, κλπ

7. «Ανακοινώσεις» στο πλαίσιο αυτό μπορεί κάποιος να βρει τα πιο πρόσφατα Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις που έχει εκδώσει η ΕΛΙΞ.

8. «Εμπειρίες – Εντυπώσεις», στο πλαίσιο αυτό μπορεί κάποιος να βρει τις πιο πρόσφατες εμπειρίες εθελοντών από WorkCamps και EVS, τις εντυπώσεις από την συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα καθώς και τους απολογισμούς από διάφορες δράσεις της ΕΛΙΞ.

Ελπίζουμε η προσπάθειά μας αυτή να βρει τον στόχο της και να δώσει την δυνατότητα στους παλιούς και νέους φίλους της ΕΛΙΞ να βρουν νέες ευκαιρίες συμμετοχής αλλά και να γνωρίσουν την οργάνωσή μας ακόμη καλύτερα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ