ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Ένωσε δυνάμεις με την ΕΛΙΞ

Η ΕΛΙΞ οργανώνει, συντονίζει ή/και συμμετέχει σε εκστρατείες ευαισθητοποίησης και δράσεις ενημέρωσης σχετικά με τον εθελοντισμό, την κοινωνία των πολιτών, την κοινωνική και διαγενεακή αλληλεγγύη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στο πλαίσοιο της διεθνούς δικτύωσης, η ΕΛΙΞ συμμετέχει επίσης σε συναντήσεις συνεργασίας για τα προγράμματα που υλοποιούνται στην Ελλάδα, αλλά και τις δυνατότητες συμμετοχής σε χιλιάδες προγράμματα (workcamps) στο εξωτερικό μέσω του δικτύου της Alliance of Voluntary Service Organisations.

Παράλληλα, η ΕΛΙΞ λαμβάνει μέρος σε ενημερωτικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε σχολεία, πανεπιστήμια και κολέγια, καθώς και σε φεστιβάλ, εκδηλώσεις κτλ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα της οργάνωσης και τις επιλογές που υπάρχουν στον κόσμο του εθελοντισμού.

Διαρκής είναι επίσης η παρουσία της ΕΛΙΞ και σε συνέδρια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με στόχο την ευαισθητοποίηση σε κοινωνικά, πολιτιστικά και περιβαλλοντικά θέματα με σκοπό την αναζήτηση συνεργασιών στα πλαίσια της εταιρικής υπευθυνότητας και τη δημιουργία συνεργιών προς όφελος ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Τέλος, η ΕΛΙΞ, αξιολογώντας υψηλά τις συνέργιες και τη δικτύωση των οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολίτων συμμετέχει σε πολλά συνεργατικά σχήματα με άλλους φορείς για την επιτυχή υλοποίηση δράσεων με πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα.

Η ΕΛΙΞ σε συνεργασία με οργανώσεις του εξωτερικού αναλαμβάνει και υλοποιεί διεθνείς εκστρατίες ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει σε δεκάδες δράσεις ενημέρωσης σχετικά με το έργο της ΈΛΙΞ και ευαισθητοποίησης γύρω από τα πεδία δράσης της.

ΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΕΛΙΞ πιστεύει στις συνέργιες και τη συνεργασία και για αυτό ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες οργανώσεις και φορείς.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ