ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Συνέργειες και Δικτύωση

Η ΕΛΙΞ πιστεύει στις συνέργιες και τη συνεργασία και για αυτό ενώνει τις δυνάμεις της με άλλες οργανώσεις και φορείς για να πολλαπλασιάσει τα αποτελέσματα των δράσεων της και να αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς με την Κοινωνία των Πολιτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Σε όλη τη διάρκεια του 30χρονου βίου της, η ΕΛΙΞ εχει συνεργαστεί με δεκάδες ελληνικές και ξένες οργανώσεις, αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και τις εξειδικευμένες ικανότητες του κάθε φορέα.

Δείτε παρακάτω με χρονολογική σειρά τις συνέργιες της ΕΛΙΞ με άλλες οργανώσεις:

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ και στο Εκπαιδευτικό μας Κέντρο στην Πατησίων πραγματοποίησε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ομάδα Φινλανδών μαθητών του Gymnasiet Grankulla samskola στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής εκδρομής τους στην Ελλάδα.

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ πραγματοποίησε την Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Βαυαρικού Συμβουλίου Νέων, στο πλαίσιο του Γερμανικού Προγράμματος Νεολαίας «KJP».

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του European Youth Forum, της σημαντικότερης πλατφόρμας οργανώσεων νεολαίας στην Ευρώπη.

Την αντιπροσωπεία του YFJ (Youth Forum Jeunesse) υποδέχθηκαν η Διευθύντρια της οργάνωσης, Judith Wunderlich-Antoniou και ο Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Τηλέμαχος Μπόνη.

Η ΕΛΙΞ ως μέλος του διεθνούς δικτύου ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations, συμμετέχει από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου, στη διεθνή συνάντηση που φιλοξενείται από τη Γερμανική οργάνωση IBG, στενό εταίρο της ΕΛΙΞ, με στόχο την προώθηση και ενίσχυση του έργου των μελών του δικτύου της ALLIANCE.

Στη συνάντηση συμμετέχουν 21 διεθνείς οργανώσεις εθελοντισμού, μέλη της ALLIANCE, προερχόμενες από 15 χώρες εκπροσωπούμενες από 44 άτομα, στο Ernsthofen της Γερμανίας.

Τις τελευταίες μέρες η καρδιά του διεθνούς εθελοντισμού χτυπάει στην Αθήνα, μέσα από ένα πλαίσιο συναντήσεων που φιλοξενεί η ΕΛΙΞ μαζί με τους εταίρους της, 95 οργανώσεις από 54 χώρες όλου του κόσμου.

Την Τρίτη 31/10/2017 η ΕΛΙΞ φιλοξενεί το “Open Forum on Freedom of Movement” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Oasis στη Γλυφάδα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ