ΈΡΓΟ

Οργάνωσε δράση με την ΕΛΙΞ

Η ΕΛΙΞ έχοντας μακρά εμπειρία στη διοργάνωση δράσεων εθελοντικού χαρακτήρα και έχοντας πρωτοστατήσει στην ενδυνάμωση του εθελοντικού κινήματος στην Ελλάδα, διαθέτει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να σχεδιάσει και υλοποιήσει επιτυχώς μια εθελοντική δράση στην Ελλάδα, κάνοντας την ιδέα σας πραγματικότητα.

Αν είστε φορέας ή εταιρεία που επιθυμεί να διοργανώσει στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κάποια αντίστοιχη εκδήλωση/δράση, η ΕΛΙΞ είναι ο ιδανικός σας εταίρος.

Η ΕΛΙΞ αναλαμβάνει όλον τον σχεδιασμό, προετοιμασία, επαφές, υλοποίηση και προώθηση της δράσης, με τον εταίρο (φορέα ή εταιρεία) να αναλαμβάνει το οικονομικό κόστος.

Στη δράση μπορούν να συμμετέχουν εκτός από τα μέλη ή εργαζόμενους σας και εθελοντές της ΕΛΙΞ, ενώ διασφαλίζουμε για εσάς τις καλύτερες συνεργασίες με τους αντίστοιχους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλους φορείς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ιδέες σας και να σχεδιάσουμε το ιδανικότερο για εσάς πλάνο δράσης.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ