ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Εθελοντικές δράσεις στην Ελλάδα

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις μικρής διάρκειας εθελοντικές δράσεις που διοργανώνει η ΕΛΙΞ στην Ελλάδα.

Είτε είστε πολίτης που θέλει να συμμετάσχει εθελοντικά σε κάποια απο αυτές, είτε εκπροσωπείτε κάποιον φορέα ή κάποια εταιρεία που επιθυμεί να διοργανώσει μια δική της εθελοντική δράση με την υποστήριξη της ΕΛΙΞ, εδώ μπορείτε να βρείτε σχετικές πληροφορίες, καθώς και τους απολογισμούς από προηγούμενες δράσεις.

Τέτοιες δράσεις μπορεί να περιλαμβάνουν δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς δασών ή παραλιών, δράσεις ευαισθητοποίησης της κοινωνίας για κάποιο ζήτημα, διάνοιξη μονοπατιών, αποκατάσταση πολιτιστικών χώρων κλπ.

Στην περίπτωση συνεργασίας μας, η ΕΛΙΞ αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό και υλοποίηση της δράσης με τις ομάδες ειδικευμένων συνεργατών της, οι οποίοι προετοιμάζουν αλλά και καθοδηγούν τους συμμετέχοντες εθελοντές, καθώς και τον απαραίτητο (για κάθε δράση) υλικοτεχνικό εξοπλισμο, με τον φορέα/εταιρεία να αναλαμβάνει το αντίστοιχο κόστος για τα διοικητικά και λοιπά έξοδα του πλάνου.

Η συμμετοχή των εθελοντών στις δράσεις αυτές είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ