ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ενημερωτικές δράσεις

Η ΕΛΙΞ λαμβάνει μέρος σε δεκάδες ενημερωτικές εκδηλώσεις και δρασεις ευαισθητοποίησης κάθε χρόνο με σκοπο την προώθηση του έργου της.

Η ΕΛΙΞ θα συμμετέχει φέτος στην μεγάλη Γιορτή του Εθελοντισμού που διοργανώνεται για 15η χρονιά, αυτήν τη φορά στην πλατεία Συντάγματος, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018.

Με το μήνυμα «Το συν που λείπει», 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 15η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά στην κοινωνία και τον άνθρωπο: το Σάββατο 12 Μαΐου, 2018 από τις 10.00 έως τις 19.00, στην Πλατεία Συντάγματος.

Στο Σεράφειο κολυμβητήριο του Δήμου Αθηναίων βρέθηκε η ΕΛΙΞ φέτος, 18 Απριλίου, για να συμμετάσχει στο Youth Work Fair, μια γιορτή για την εθελοντική εργασία και τις ευκαιρίες επιμόρφωσης των νέων.

Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Inter Alia, φιλοξενήθηκαν περισσότερες από 15 οργανώσεις νέων και θεσμικοί εκπρόσωποι σε μία ημέρα γιορτής του "youth work", γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ορθών πρακτικών.

Youth Work Fair 2018
Μία ημέρα γιορτής του “youth work” στο Σεράφειο του δήμου Αθηναίων


Το 1ο Youth Work Fair είναι γεγονός!

Την Τετάρτη 18 Απριλίου από τις 11:00 - 20:00 το Σεράφειο του δήμου Αθηναίων φιλοξενεί την Inter Alia και περισσότερες από 15 οργανώσεις νέων και θεσμικών εκπροσώπων σε μία ημέρα γιορτής του "youth work" γεμάτη βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ορθών πρακτικών.

Τις πόρτες της στο κοινό ανοίγει και φέτος η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας την Τρίτη 13 Μαρτίου, προκειμένου να προσφέρει σε όλους τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τα νέα καλοκαιρινά εθελοντικά προγράμματα εξωτερικού του 2018.

Όλα τα καλοκαιρινά προγράμματα στο εξωτερικό ανακοινώνονται στις 12 Μαρτίου, μόλις μια μέρα πριν από την παρουσίαση και η ΕΛΙΞ θέλει να βοηθήσει έγκαιρα τους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν άμεσα και να κλείσουν τις θέσεις τους πρώτοι.

Η ΕΛΙΞ, με 30 χρόνια εμπειρία σε διεθνή προγράμματα εθελοντικής εργασίας, έχει ξεκινήσει εκστρατεία ενημέρωσης σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ιδρύματα νέων στην Αττική για τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (Workcamps) στο εξωτερικό.

Ήδη η πρώτη παρουσίαση των προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας έγινε στο 1ο Γυμνάσιου Χολαργού στις 2 Φεβρουαρίου, σε παιδιά ηλικίας 13-15 ετών.

Η ΕΛΙΞ, με 30 χρόνια εμπειρία σε διεθνή προγράμματα εθελοντικής εργασίας, ξεκινάει εκστρατεία ενημέρωσης σε εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ιδρύματα νέων στην Αττική για τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (Workcamps) στο εξωτερικό.

Η ΕΛΙΞ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν αίτηση (βλέπε πιο κάτω φόρμα αίτησης) για να φιλοξενήσουν την παρουσίαση των προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας εξωτερικού.

Τα διεθνή Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (WorkCamps) δίνουν την ευκαιρία σε άτομα κάθε ηλικίας, εφήβους, νέες, νέους αλλά και για όσους αισθάνονται νέοι, να προσφέρουν σε μια άλλη χώρα και να αναπτύξουν ικανότητες σε τομείς του ενδιαφέροντος τους.

Εκατοντάδες εθελοντές κάθε χρόνο συμμετέχουν μέσω της ΕΛΙΞ σε προγράμματα σε όλον τον κόσμο και μας μεταφέρουν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις εντυπώσεις για τους πολιτισμούς που γνώρισαν και τα συναισθήματα για τους ξεχωριστούς φίλους που απέκτησαν για μια ζωή.

Tην Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 στις 19:00, στο "Κέντρο Εκπαίδευσης" της ΕΛΙΞ στην οδό 28ης Οκτωβρίου 20-22 (Πατησίων), στον 4ο όροφο (απέναντι από το ξενοδοχείο Polis), δίπλα από το γραφείο της ΕΛΙΞ, θα γίνει η παρουσίαση των φετινών Καλοκαιρινών Προγραμμάτων Εθελοντικής Εργασίας κι είναι μια ευκαιρία να μάθετε από κοντά όλες τις λεπτομέρειες.

(η είσοδος για τον 4ο όροφο είναι εντός της στοάς που βρίσκεται δίπλα από το βιβλιοπωλείο χαρτοπωλείο "Μαρκολέφας") 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ