ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η ΕΛΙΞ, πιστή στο ραντεβού της όπως κάθε χρόνο, διοργανώνει και φέτος μια ενημερωτική εκδήλωση για όλους εσάς που θέλετε να ταξιδέψτε τον κόσμο, να γνωρίσετε νέους τόπους και ανθρώπους, μέσω της εθελοντικής προσφοράς σε κάποιο πρόγραμμα (workcamp) στο εξωτερικό.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των θερινών προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας (workcamps) και τη «φόρτωση» τους στην μηχανή αναζήτησης, η ΕΛΙΞ σας προσκαλεί στον φιλόξενο πολυχώρο της p^2 multispace για να εξερευνήσουμε μαζί όλες τις εναλλακτικές που σας προσφέρουν οι εκατοντάδες συνεργασίες της ΕΛΙΞ, μέσα από ένα ταξίδι-γύρο των workcamps σε 80 λεπτά!

Φέτος άλλωστε συμπληρώνεται ένας αιώνας ζωής των WorkCamps με εκατομμύρια ανθρώπους σε όλον τον κόσμο να έχουν ωφεληθεί από τον αντίκτυπό τους.

Ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας αποτελεί για έναν εθελοντή μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να βιώσει αξίες όπως η ειρήνη, η επικοινωνία, η συνύπαρξη, και η αλληλεγγύη.

Στα προγράμματα εθελοντικής εργασίας έφηβοι, νέοι, νέες αλλά και μεγαλύτεροι από όλο των κόσμο ζουν και εργάζονται μαζί για μια περίοδο δύο έως τριών εβδομάδων σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχει σχέση με την οργανωτική υποστήριξη ενός φεστιβάλ, μια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη πολιτιστικής κληρονομιάς ή ένα πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν παραδείγματα των συγκεκριμένων προγραμμάτων, ενώ εθελοντές και εθελόντριες που έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα θα μοιραστούν μαζί σας τις εμπειρίες τους. Τέλος, θα υπάρξει ενότητα ερωτοαπαντήσεων όπου θα έχετε τη δυνατότητα να σας λυθούν οι όποιες απορίες και να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα για εσάς!

Σας περιμένουμε την Δευτέρα, 9 Μαρτίου, στις 19:00, στον πολυχώρο p^2 multispace, Πατησίων 20-22, 2ος όροφος.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ