ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σεμινάρια

Η εμπειρία της ΕΛΙΞ κωδικοποιείται και γίνεται γνώση με την πραγματοποίηση σεμιναρίων εκπαίδευσης συντονιστών, εμψυχωτών, ομαδαρχών για ομάδες εθελοντών, τα οποία διοργανώνονται την Άνοιξη κάθε χρονιάς. Τα σεμινάρια είναι ένας συνδυασμός θεωρίας και πρακτικών βιωματικών ασκήσεων. Συνεργάτες μας στην εκπαίδευση είναι επαγγελματίες διαφόρων ειδικοτήτων, όπως εκπαιδευτικοί, ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι, με πολύχρονη εμπειρία σε εκπαιδευτικά σεμινάρια του είδους.

Θεματικές ενότητες των σεμιναρίων:

  • μορφές συντονισμού και εμψύχωσης - "camp" leadership style
  • δυναμική ομάδας - group dynamics
  • επικοινωνία - communication skills
  • διαπολιτισμική επικοινωνία - intercultural training
  • συνεργασία με τον συντονιστή - co-leadership
  • επίλυση συγκρούσεων - conflict resolution
  • ενδυνάμωση / δόμηση ομάδας - team building

Θέλεις να αναβαθμίσεις τις δεξιότητές σου και να ανακαλύψεις νέους τρόπους για να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας; Τότε έχουμε τις ιδανικές εκδηλώσεις για εσένα! Ετοιμάσου να εξερευνήσεις τον κόσμο της διαχείρισης του χρόνου, της διαχείρισης έργων, της αποτελεσματικής επικοινωνίας και της ηγεσίας, μέσα από ενδιαφέροντα και διαδραστικά εργαστήρια. 

Δραστηριότητες του p^multispace

Θέλεις να γνωρίσεις έναν ανοιχτό χώρο όπου μπορείς να αναπτύξεις κοινωνικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους, να μάθεις δωρεάν και να συμμετάσχεις στην κοινότητα. 

Δείτε το πρόγραμμα μας και επιλέξτε. 
Για περισσότερες πληροφορίες στις δραστηριότητες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2103810212 ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δεν απαιτείται προηγούμενη εγγραφή για τις δραστηριότητες, ελάτε ανεξάρτητα από τη γλώσσα ή το επίπεδο δεξιοτήτων! Σας περιμένουμε στο p^2 multispace. 

p^2 multispace - Free English Lessons

Μαθήματα αγγλικών από το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΙΞ, διαφορετικής δυσκολίας και δυναμικότητας, προσαρμοσμένα στο επίπεδο του κάθε μαθητή.
Κύριος στόχος των μαθημάτων είναι η δυνατότητα αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους, καθώς και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων για προσαρμογή στην καθημερινότητα μας.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, από τις 16:00 έως τις 17:00 και από τις 17:00 έως τις 18:00.

Δωρεάν μαθήματα της κινηματογραφικής τεχνικής Stop Motion στο p^2 multispace!

Δημιουργία ομάδας μαθημάτων Stop Motion Animation από την ΕΛΙΞ! 

Η τεχνική του stop motion animation είναι δημιουργία κίνησης μέσα από συνεχείς στατικές εικόνες με την κατάλληλη ψηφιακή επεξεργασία και την προσθήκη ανθρώπινης φωνής και ήχου περιβάλλοντος. Το Stop Motion γίνεται με την χρήση απλής κάμερας, tablet ή κινητού τηλεφώνου. 

Τα μαθήματα του Stop Motion Animation γίνονται στο p^2 multispace κάθε Τρίτη 16:30 με 17:30!

Δωρεάν μαθήματα γιόγκα για γυναίκες στο p^2 multispace!

Η ΕΛΙΞ, σε συνεργασία με το Evergreen Yoga Studio, διοργανώνει δωρεάν μαθήματα γιόγκα, με καθοδήγηση από επαγγελματίες εκπαιδευτές. Στόχος των μαθημάτων είναι να δοθεί στους συμμετέχοντες ένας ασφαλής χώρος να αναπτύξουν την κίνηση του σώματος σου, να χαλαρώσουν, να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο στον εαυτό τους.

Δε χρειάζεται κάποιου είδους εμπειρία ή προηγούμενη εξάσκηση, απλά φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας και σας περιμένουμε στο χώρο του p^2 multispace.

Δωρεάν μαθήματα πλεξίματος στο p^2 multispace!

Σου αρέσει το πλέξιμο και δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις. Η γιαγιά σου είναι μακριά και δεν μπορεί να σε μάθει; Ελά στην ομάδα του πλεξίματος στον πολυχώρο μας και θα ανακαλύψεις τη δημιουργικότητά σου και θα μάθεις νέες δεξιότητές.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στην βασική χρήση και πλοήγηση στους υπολογιστής, πλοήγηση στο διαδίκτυο και χρήση ηλεκτρονικό ταχυδρομείου (email) καθώς και χρήση online εφαρμογών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον προγραμματισμό αλλά και τις γλώσσες προγραμματισμού.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 15:00-17:00 και στις 17:00- 19:00.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ