Η ΕΛΙΞ

Δείτε τα βραβεία και τις τιμητικές διακρίσεις που έχει λάβει η ΕΛΙΞ για τη δράση της:

2018 - 3ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Voluntary Action” από το SkyWalker: Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Πρόσφυγες – Μετανάστες» για το Πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ελλάδα».

2018 - Δήμος Δάφνης – Υμηττού: Τιμητική πλακέτα για την προσφορά της ΕΛΙΞ στο έργο του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου υπό την αιγίδα του Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

2017 - 2ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού “Voluntary Action” από το SkyWalker: Δύο αργυρά βραβεία στην κατηγορία «Παιδί και Οικογένεια» για το Πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» και στην κατηγορία «Πρόσφυγες – Μετανάστες» για το Πρόγραμμα «Ποιοτική μάθηση μέσα από το παιχνίδι και μη τυπική εκπαίδευση, ενισχυμένη ψυχοκοινωνική υγεία και θετική ενσωμάτωση για παιδιά-πρόσφυγες σχολικής ηλικίας στην Ελλάδα».

2015 - Ίδρυμα QualityNet: Στην κατηγορία “Bravo Society” των Bravo Sustainability Awards για τις δράσεις υποστήριξης ατόμων με αναπηρίες που υλοποιεί η Οργάνωση.

2011 - MPD CLUB & AXA Ασφαλιστική: Τιμητική πλακέτα στην Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΛΙΞ, κα. Ελένη Γαζή για την εθελοντική της πορεία και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

2008 - Υπουργείο Πολιτισμού: Για τη σημαντική δράση της ΕΛΙΞ στην Αρχαία Ολυμπία μετά τις πυρκαγιές που ξέσπασαν το 2007 στην ευρύτερη περιοχή.

2007 - Δήμος Αθηναίων: Τιμητική πλακέτα από το Συμβούλιο του 3ου Δημοτικού Διαμερίσματος για την προσφορά της ΕΛΙΞ στον εθελοντισμό.

1993 - Γενική Γραμματεία Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος: Εύφημος Μνεία για τη συμβολή της Οργάνωσης Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας για το Περιβάλλον (Π.Ε.Ε.Π.) (νυν ΕΛΙΞ) στην προσπάθεια ανάδειξης και προστασίας του Εθνικού Δρυμού Λευκών Όρεων της Κρήτης.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ