ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ‎ΕΛΙΞ‬ βραβεύτηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 στο πλαίσιο του θεσμού των ‎Bravo Sustainability Awards 2015‬ που οργανώνεται ετησίως από το Ίδρυμα QualityNet.

Η βράβευση της ΕΛΙΞ έγινε στην κατηγορία “Bravo Society” για τις δράσεις υποστήριξης ατόμων με αναπηρίες που υλοποιεί η οργάνωση τα τελευταία 4 χρόνια κυρίως με την χορηγική υποστήριξη του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.

Η εκδήλωση οργανώθηκε στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης και το βραβείο απένειμε στην πρόεδρο του ΔΣ της ΕΛΙΞ κυρίας Ελένη Γαζή ο πρόεδρος του Ιδρύματος Μποδοσάκη κύριος Δημήτριος Βλαστός.

Περισσότερα για την τελετή απόνομής από την QualityNET
Δείτε τις εταιρείες και τις οργανώσεις που απονεμήθηκαν όλα τα βραβεία.

Ο Θεσμός Διαλόγου – Bravo Sustainability Awards (by QualityNET)
Ο Θεσμός αποτελεί ένα Θεσμό Διαλόγου Βιώσιμης Ανάπτυξης που βασίζεται στις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν αναπτυχθεί στη χώρα μας.

120 Κοινωνικοί εταίροι μαζί με 4.686 ενεργούς πολίτες διαβουλεύονται και αναδεικνύουν μέσα από μια διαδικασία διαλόγου διάρκειας 6 μηνών τις καλύτερες πρωτοβουλίες και δράσεις Επιχειρήσεων, Οργανισμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμών της Κοινωνίας Πολιτών. Αυτή η εξάμηνη διαδικασία διαλόγου καταλήγει στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Bravo Sustainability Awards.

Για το 2015, συμμετείχαν 170 πρωτοβουλίες και δράσεις που κατατέθηκαν από 42 επιχειρήσεις, 15 Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και 38 Οργανισμούς της Κοινωνίας Πολιτών σε πέντε κατηγορίες Βραβείων (Bravo Governance, Bravo Market, Bravo Environment, Bravo Society & Bravo In Action).

Μέσα από τη διαδικασία διαλόγου αναδείχθηκε ένα σύνολο 39 πρωτοβουλιών και δράσεων που άπτονται των πυλώνων της Βιώσιμης Ανάπτυξης -οικονομία, περιβάλλον, κοινωνία- και συμβάλλουν στην προώθηση της Ποιότητας Ζωής Όλων μας.

Εκπρόσωποι από όλους τους χώρους της ελληνικής κοινωνίας, παρευρέθησαν στην Τελετή Απονομής των Bravo Sustainability Awards που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015 στο Μουσείο της Ακρόπολης, δίνοντας το δυναμικό τους παρόν αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα για τη σημασία του πολυσυμμετοχικού διαλόγου και της συνεργασίας με στόχο τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ