WORKCAMPS

Προτάσεις για WorkCamps στο Εξωτερικό

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε ευκαιρίες για εθελοντισμό, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, καθόλη τη διάρκεια του έτους. 

Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.

Στις αρχές κάθε Μαρτίου, η ΕΛΙΞ και ολες οι υπόλοιπες οργανώσεις του διεθνούς δικτύου "Alliance of European Voluntary Service Organizations" προσέρχονται στην ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και και προχωρώντας σε συμφωνίες προκειμένου να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα. Στη συνέχεια τα προγράμματα αυτά παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, όπου και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Κάνε τη Διαφορά: Γίνε Εθελοντής στο εθελοντικό πρόγραμμα της ΕΛΙΞ στις Διακοπές στο Σχολείο και Δημιούργησε Αξέχαστες Στιγμές για Παιδιά! Με χαρά η ομάδα της ΕΛΙΞ σας ανακοινώνει την επιστροφή του επιτυχημένου προγράμματος «Διακοπές στο Σχολείο» για τον Ιούλιο 2024! Μετά από οχτώ συνεχόμενα χρόνια υλοποίησης, η ΕΛΙΞ επιστρέφει με την υποστήριξη του Δήμου Αχαρνών και του 18ο Δημοτικού σχολείου Αχαρνών να προσφέρει για άλλη μια χρονιά μια μοναδική εμπειρία σε 60 παιδιά. Το εθελοντικό πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, και θα πραγματοποιηθεί στο 18ο Δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Τα Εθελοντικά Προγράμματα Εργασίας στην Ελλάδα επιστρέφουν δυναμικά από την ομάδα της ΕΛΙΞ! Το Πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» είναι και πάλι εδώ, για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιστροφή του επιτυχημένου προγράμματος «Διακοπές στο Σχολείο» για τον Ιούλιο 2024 με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε παιδιά στην Ανατολική Αττική.

Μάθε τι είναι ένα workcamp εδώ!

Αν είστε από αυτούς που αναζητούν μια περιπέτεια που θα σας αλλάξει την ζωή και είστε 14-17 ετών, τότε τα Καλοκαιρινά Workcamp για Εφήβους είναι για εσάς! Όσοι αναζητούν μια εμπειρία που θα τους εμπλουτίσει, που θα τους επιτρέψει να συνδεθούν με νέες κουλτούρες και ανθρώπους και να αφήσουν το σημάδι τους στον κόσμο θα βρούν παρακάτω τις 7 προτάσεις για Workcamp για Εφήβους στη Γαλλία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2024.

Επιλέξτε το Πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για την εμπειρία της ζωής σας!

Μάθε τι είναι ένα workcamp εδώ!

 Όλο και περισσότεροι ανθρώποι αναζητούν μια εμπειρία που θα τους εμπλουτίσει, που θα τους δώσει την ευκαιρία να συνδεθούν με νέες κουλτούρες και ανθρώπους, και να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο. Εάν ανήκετε σε αυτούς που ψάχνουν για μια περιπέτεια που θα σας αλλάξει, τότε τα Θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (Workcamps) είναι για εσάς!

Παρακάτω θα βρείτε 7 προτάσεις για workcamps στην Αρμενία για τους μήνες ΜΑΪΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2024. Επιλέξτε το Πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για την εμπειρία της ζωής σας!

Μάθε τι είναι ένα workcamp εδώ!

Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν μια εμπειρία που θα τους εμπλουτίσει, που θα τους επιτρέψει να συνδεθούν με νέους πολιτισμούς και ανθρώπους, και να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο. Αν είσαι ένας από αυτούς που αναζητούν μια περιπέτεια που θα σε αλλάξει, τότε τα Summer Workcamps είναι για σένα!

Παρακάτω θα βρεις προτάσεις για workcamps σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες τους μήνες ΙΟΥΝΙΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2024. Διάλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και ετοιμάσου για την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής!

Μάθε τι είναι ένα workcamp εδώ!

 Όλο και περισσότεροι ανθρώποι αναζητούν μια εμπειρία που θα τους εμπλουτίσει, που θα τους δώσει την ευκαιρία να συνδεθούν με νέες κουλτούρες και ανθρώπους, και να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο. Εάν ανήκετε σε αυτούς που ψάχνουν για μια περιπέτεια που θα σας αλλάξει, τότε τα Θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (Workcamps) είναι για εσάς!

Παρακάτω θα βρείτε 9 προτάσεις για workcamps στην Γαλλία τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Διαλέξτε το Πρόγραμμα που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε για μια εμπειρία ζωής! 

Η ΕΛΙΞ αναζητά δέκα (10) εθελοντές και εθελόντριες για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στις Δρυμάδες Ιωαννίνων, με σκοπό την ανακατασκευή παραδοσιακής βλάχικης καλύβας, η οποία αποτελεί μία αρχετυπική μορφή κατοίκησης των Νομάδων Βλάχων κτηνοτρόφων του προηγούμενου αιώνα.
Το Πρόγραμμα θα λάβει χώρα από τις 25/9 έως τις 2/10/2023.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΕΛΙΞ, καθώς επίσης οι ισότιμοι εταίροι της και τα συνδεδεμένα μέλη του διεθνούς δικτύου "Alliance of European Voluntary Service Organizations" ανακοινώνουν τα καινούργια Θερινά Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας. Αυτά τα «workcamps», όπως είναι κοινώς γνωστά, έχουν προκύψει από την ευρεία συνεργασία των οργανώσεων και τη σχετική ανταλλαγή πληροφοριών. Μέσα από τη μηχανή αναζήτησης της Οργάνωσης (link), μπορείτε να βρείτε το workcamp που σας συναρπάζει και σας ταιριάζει, ανάλογα με την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και τη διαθεσιμότητα σας!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ