WORKCAMPS

Προτάσεις για WorkCamps στο Εξωτερικό

Στην σελίδα αυτή θα βρείτε ευκαιρίες για εθελοντισμό, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, καθόλη τη διάρκεια του έτους. 

Σε αυτά μπορούν να συμμετέχουν κάτοικοι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο, μέσω της ΕΛΙΞ. Τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps μπορούν να έχουν διάρκεια από 15 ημέρες έως 12 μήνες.

Στις αρχές κάθε Μαρτίου, η ΕΛΙΞ και ολες οι υπόλοιπες οργανώσεις του διεθνούς δικτύου "Alliance of European Voluntary Service Organizations" προσέρχονται στην ετήσια συνάντηση προετοιμασίας για την ανακοίνωση των θερινών Προγραμμάτων Εθελοντική Εργασίας, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και και προχωρώντας σε συμφωνίες προκειμένου να ετοιμάσουν εκατοντάδες καινούργια και συναρπαστικά προγράμματα. Στη συνέχεια τα προγράμματα αυτά παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα μας, όπου και μπορείτε να τα βρείτε στην Μηχανή Αναζήτησης Προγραμμάτων της ΕΛΙΞ.  

Αν χρειάζεστε βοήθεια ώστε να βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα που σας ταιριάζει, μπορείτε να μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Τα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή και θα υλοποιηθούν στην πανέμορφη Ισπανία. Όλα τα προγράμματα θα σας παρέχουν την ευκαιρία να προσφέρετε στην τοπική κοινωνία, να γνωρίσετε την διαφορετικότητα και να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες, όπως μια νυχτερινή πεζοπορία κοιτάζοντας τα αστέρια σε ένα μεσαιωνικό χωριό της χώρας.

Θα βρείτε 12 προτάσεις για ενήλικες, όλα σε διαφορετικά μέρη της Ισπανίας:

Ερωτήσεις και απαντήσεις για μια ασφαλής εθελοντική χρονιά! Τι πρέπει να γνωρίζω:

Μπορείς να βρεις όλες τις ευκαιρείς εθελοντισμού για την Ελλάδα και εξωτερικό στην Μηχανή Αναζήτησης της ιστοσελίδας μας. Τον Μάρτιο θα ανακοινωθούν και άλλα, καινούργια προγράμματα για το 2021.

Η λίστα που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι ιδιαίτερη, γιατί περιλαμβάνει 25 προτάσεις για προγράμματα εθελοντικής εργασίας στο εξωτερικό, όλα συγχρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης.

Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε την επιστροφή χρημάτων για την κάλυψη σημαντικού ή και όλου του κόστος έξοδων ταξιδιού και ιδιωτικής ασφάλισης.

Τα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας που σας παρουσιάζουμε σήμερα είναι από τα πιο δημοφιλή και θα υλοποιηθούν στην πανέμορφη Ισπανία.

Όλα τα προγράμματα θα σας παρέχουν την ευκαιρία να προσφέρετε στην τοπική κοινωνία, να γνωρίσετε την διαφορετικότητα και να βιωσετε μοναδικές εμπειρίες, όπως μια νυχτερινή πεζοπορία κοιτάζοντας τα αστέρια σε ένα μεσαιωνικό χωριό της χωρας.

Επιλέξαμε για εσάς 16 μοναδικές προτάσεις για προγράμματα εθελοντικής εργασίας με θέμα την τέχνη, τον πολιτισμό και την υποστήριξη φεστιβάλ στην Ελβετία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τουρκία, Τσεχία, Ιταλία, Ουγγαρία, Δανία, Γερμανία, Γαλλία, αλλά και εκτός Ευρώπης στην Κολομβία, Αμερική και Τανζανία.

Διαλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει και δηλώστε συμμετοχή!

Μια ιδιαίτερη λίστα, με πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας για εφήβους και οικογένειες, ετοιμάσαμε για εσάς και σας την παρουσιάζουμε, λίγες ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για τα θερινά workcamps.

Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν σε Γαλλία, Ισπανία, Εσθονία, Γερμανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Τσεχία, Τουρκία, Καναδά και Ιαπωνία!

Τώρα είναι η ώρα για να επιλέξεις το ιδανικό πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στο εξωτερικό για αυτό το καλοκαίρι!

Η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για τα θερινά workcamps έχει ξεκινήσει και έχεις την ευκαιρία να γίνεις δεκτός/ή σε ένα από τα δημοφιλή προγράμματα που γίνονται ανάρπαστα μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Ετοιμάσαμε για εσάς, 10 ανοιξιάτικες προτάσεις εθελοντισμού, στην Ουγγαρία, το Βέλγιο, την Τουρκία, τη Γερμανία, την Φιλανδία (το Πάσχα) και τη Γαλλία. Τα δύο τελευταία είναι επιπλέον και συγχρηματοδοτούμενα.

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και ζήστε μια εμπειρία ζωής!!!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ