ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Προτάσεις για Εθελοντικές δράσεις στην Ελλάδα

Η ΕΛΙΞ εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται «EDU Lab» και απευθύνεται σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, που χρειάζονται επιπλέον εκπαιδευτική υποστήριξη για να ενταχθούν ομαλά στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Θα ήθελες να βοηθήσεις στη διδασκαλία της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες στην Αττική;

Η ΕΛΙΞ αναζητά ένθερμους εθελοντές για να συμβάλλουν στη εκμάθηση Αγγλικών ή/και Ελληνικών σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και στους γονείς τους, στην Αθήνα.

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 23:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο φεστιβάλ, αναζητούμε εθελοντές για να στηρίξουν τις δραστηριότητες της ΕΛΙΞ και να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Θέλεις να γίνει εθελοντής στην πόλη στην πόλη που μένεις, σπουδάζεις ή εργάζεσαι?

Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και νιώθεις έτοιμη/ος για δράση?

Θέλεις να γίνεις ένας ενεργός πολίτης προσφέροντας σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη?

Position Title: Social Media and Communications Assistant
(This is a volunteer position with an engagement from 23/10/2017 until 4/11/2017.)

Do you love shooting pictures and taking videos? Are you good in social media?

Then probably this is a good opportunity to challenge yourself!

Volunteer Position Title: Event Assistant

(This is a volunteer position with flexible engagement from 23/10/2017 until 4/11/2017.) 

Do you like working with people? Are you a good communicator? Are you excited in working and supporting big international events?

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στο 2ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 23:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο φεστιβάλ, αναζητούμε εθελοντές για να στηρίξουν τις δραστηριότητες της ΕΛΙΞ και να συμμετέχουν στην εκδήλωση. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε και να υποστηρίξετε το περίπτερο της ΕΛΙΞ, δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που ακολουθεί.

ELIX, in cooperation with the Municipality of Athens and the programme Open Schools, is preparing a series of 2 week workshops on ENVIRONMENTAL EDUCATION for primary school children (ages 6-12).

In this workshop, we will discuss with the children what "environmental education" is as well as our role in the protection of the planet, paying especially attention to waste managing and the concepts of REDUCING, REUSING and RECYCLING waste. We will develop these ideas through game-based activities, discussions, and handcrafts.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ