ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Προτάσεις για Εθελοντικές δράσεις στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Αειθαλεία - Ολιστικό Πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας" (www.aeithaleia.gr), του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, καλούμε εθελοντές ηλικίας 55 ετών και άνω για ομαδική δράση καθαρισμού του Υμηττού, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023!

Η ΕΛΙΞ για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ προκειμένου να στηρίξει το τόσο σημαντικό έργο της.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΛΙΞ αναζητά εθελόντριες και εθελοντές για να συνδράμουν στα εξής:

Το p^2 multispace της ΕΛΙΞ αναζητεί εθελοντές για νέες δραστηριότητες, για να φέρουν κοντά τους νέους και τις νέες!

Οι δραστηριότητες που διοργανώνονται στο p^2 multispace, οργανώνονται και πραγματοποιούνται από εθελοντές, με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ. Αν έχετε κάποιες δεξιότητες που θα θέλατε να μοιραστείτε, το p^2 multispace είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε την δραστηριότητα σας.

Η ΕΛΙΞ εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται «EDU Lab» και απευθύνεται σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, που χρειάζονται επιπλέον εκπαιδευτική υποστήριξη για να ενταχθούν ομαλά στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Θα ήθελες να βοηθήσεις στη διδασκαλία της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες στην Αττική;

Η ΕΛΙΞ αναζητά ένθερμους εθελοντές για να συμβάλλουν στη εκμάθηση Αγγλικών ή/και Ελληνικών σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και στους γονείς τους, στην Αθήνα.

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στο 3ο Φεστιβάλ Εθελοντισμού που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 23:00 στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στο φεστιβάλ, αναζητούμε εθελοντές για να στηρίξουν τις δραστηριότητες της ΕΛΙΞ και να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Θέλεις να γίνει εθελοντής στην πόλη στην πόλη που μένεις, σπουδάζεις ή εργάζεσαι?

Έχεις πολλά ενδιαφέροντα και νιώθεις έτοιμη/ος για δράση?

Θέλεις να γίνεις ένας ενεργός πολίτης προσφέροντας σε αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη?

Position Title: Social Media and Communications Assistant
(This is a volunteer position with an engagement from 23/10/2017 until 4/11/2017.)

Do you love shooting pictures and taking videos? Are you good in social media?

Then probably this is a good opportunity to challenge yourself!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ