ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Προτάσεις για Εθελοντικές δράσεις στην Ελλάδα

Θες να μας βοηθήσεις να βρούμε τις θεματικές για τα επόμενα προγράμματά μας; Είτε Ανταλλαγές Νέων, είτε Εκπαιδευτικά σεμινάρια!! Σε ενδιαφέρει να σχεδίαζεις ένα πρόγραμμα μαζί μας;

Η φόρμα μπορεί να συμπληρωθεί και ανώνυμη, αν επιλέξεις ότι θες να τρέξεις μαζί μας κάποιο πρόγραμμα θα χρειαστούμε τα στοιχεία επικοινωνίας σου.

Συμπλήρωσε την φόρμα παρακάτω!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Αειθαλεία - Ολιστικό Πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας" , του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, καλούμε εθελοντές και εθελόντριες κάθε ηλικίας σε ομαδική δράση αναδάσωσης του Υμηττού, την Τετάρτη 25η Οκτωβρίου 2023!

Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), θα φροντίσουμε ένα σημαντικό τμήμα του βουνού που καταστράφηκε το 2015 από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξεκίνησε από τον Βύρωνα και μέσα σε λίγες ώρες κατέκαψε χιλιάδες στρέμματα μέχρι την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αειθαλεία -Ολιστικό Πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας», του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η ΕΛΙΞ, καλούμε εθελοντές και εθελόντριες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν σε μία ομαδική βιωματική δράση προστασίας του Υμηττού, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023.

Ελάτε μαζί μας ώστε να ενημερωθούμε για την προστασία των δασών και τα αντιπυρικά μέτρα αλλά και για να φροντίσουμε τις αναδασώσεις του Υμηττού!

Στο πλαίσιο του Προγράμματος "Αειθαλεία - Ολιστικό Πρόγραμμα για τον εθελοντισμό ατόμων τρίτης ηλικίας" (www.aeithaleia.gr), του οποίου φορέας υλοποίησης είναι η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, καλούμε εθελοντές ηλικίας 55 ετών και άνω για ομαδική δράση καθαρισμού του Υμηττού, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023!

Η ΕΛΙΞ για μια ακόμη χρονιά συνεργάζεται με την ΕΛΕΠΑΠ προκειμένου να στηρίξει το τόσο σημαντικό έργο της.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΛΙΞ αναζητά εθελόντριες και εθελοντές για να συνδράμουν στα εξής:

Το p^2 multispace της ΕΛΙΞ αναζητεί εθελοντές για νέες δραστηριότητες, για να φέρουν κοντά τους νέους και τις νέες!

Οι δραστηριότητες που διοργανώνονται στο p^2 multispace, οργανώνονται και πραγματοποιούνται από εθελοντές, με την υποστήριξη του προσωπικού της ΕΛΙΞ. Αν έχετε κάποιες δεξιότητες που θα θέλατε να μοιραστείτε, το p^2 multispace είναι ανοιχτό σε νέες ιδέες και θα χαρούμε πολύ να φιλοξενήσουμε την δραστηριότητα σας.

Η ΕΛΙΞ εγκαινιάζει μια νέα πρωτοβουλία που ονομάζεται «EDU Lab» και απευθύνεται σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, που χρειάζονται επιπλέον εκπαιδευτική υποστήριξη για να ενταχθούν ομαλά στο δημόσιο εκπαιδευτικό σύστημα.

Θα ήθελες να βοηθήσεις στη διδασκαλία της Ελληνικής ή/και της Αγγλικής γλώσσας σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες στην Αττική;

Η ΕΛΙΞ αναζητά ένθερμους εθελοντές για να συμβάλλουν στη εκμάθηση Αγγλικών ή/και Ελληνικών σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, καθώς και στους γονείς τους, στην Αθήνα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ