ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Ανακοινώνουμε με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της ΕΛΙΞ με την Goodfairy
Μέσω της ασφαλιστικής κοινωνικής επιχείρησης Goodfairy μπορείτε και εσείς να κάνετε την ξεχωριστή δωρεά σας προς την ΕΛΙΞ.

Η κοινωνία μας απαιτεί και αξίζει μία πιο δίκαια και βιώσιμη καθημερινότητα. Μέσω των ευγενικών χορηγιών προς τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών, αυτή η πεποίθηση βρίσκει ουσιαστική στήριξη. Αγοράζοντας ή ανανεώνοντας το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου σας μέσω της Goodfairy, ένα πολύ σημαντικό μέρος της προμήθειας της εταιρείας πηγαίνει ως δωρεά στην ΕΛΙΞ. Έτσι μπορείτε και εσείς να συμμετέχετε ενεργά στην υποστήριξη της οργάνωσης για την υλοποίηση των προγραμμάτων και του έργου της, στο πλαίσιο πάντα των πυλώνων λειτουργίας της όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, η προώθηση της μη τυπικής εκπαίδευσης και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.

Σε περίπτωση που ασφαλίσετε το αυτοκίνητο σας μέσω της Goodfairy, ή επιλέξετε να αποκτήσετε ένα νοσοκομειακό πρόγραμμα ασφάλισης μέσω της εταιρείας, ενισχύετε οικονομικά έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής σας, τόσο με κάθε νέο συμβόλαιο, όσο και με κάθε ανανέωση του (ετήσια, εξάμηνη ή τρίμηνη). Όταν έρθει η στιγμή να ανανεώσετε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας μέσω της Goodfairy, η εταιρεία καταθέτει ένα ποσοστό της αξίας του καθαρού ασφαλίστρου στον οργανισμό της επιλογής σας. Στην περίπτωση δε που το όχημα σας είναι ασφαλισμένο ήδη, μπορείτε να το μεταφέρετε στην Goodfairy. Στην επόμενη ανανέωση, η Goodfairy θα αποδώσει το ποσό της δωρεάς σας στην ΕΛΙΞ.

Η δωρεά πραγματοποιείται δίχως καμία επιπλέον επιβάρυνση, ενώ επαναλαμβάνεται σε κάθε ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Στόχος της Goodfairy είναι να δημιουργήσει ένα σημαντικό και επαναλαμβανόμενο εισόδημα για τους φορείς της κοινωνικής οικονομίας (ΑΜΚΕ, σωματεία και συλλόγους).

Δείτε το ενημερωτικό video για περισσότερες πληροφορίες και μεταβείτε στο www.goodfairy.gr για να γίνει η καλή πράξη.

ELIX and Goodfairy

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ