ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τις 4 έως τις 8 Νοεμβρίου 2013 η ΕΛΙΞ συμμετείχε στο staff meeting της Alliance. Πρόκειται για την ετήσια συνάντηση που είναι ανοικτή σε όλο το προσωπικό που εργάζεται σε ανταλλαγές εθελοντών για οργανισμούς που είναι μέλη του δικτύου Alliance of European Voluntary Service Οrganizations.

Σκοπός της συνάντησης είναι η βελτίωση των εργασιών όλων των οργανισμών που συμμετάσχουν στην Alliance. Η φετινή συνάντηση διοργανώθηκε από τον γερμανικό οργανισμό IBG στο Weil der Stad, μια κωμόπολη στα περίχωρα της Στουτγάρδης. Αυτή η συγκέντρωση και οι συζητήσεις σε αυτήν επικεντρώθηκαν σε θέματα που αφορούσαν την ποιότητα της συνεργασίας μέσα στο δίκτυο, την τήρηση των ισχυόντων κανονισμών (Alliance Standards of Exchange και Alliance Quality Charter) καθώς και σε τρόπους για την βελτίωσή τους και την αξιολόγηση της δουλειάς όλων των οργανισμών που συμπεριλαμβάνει το δίκτυο Alliance.

 

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να συζητήσουν για το πρόγραμμα Youth in Action που ολοκληρώνεται φέτος, και να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το νέο πρόγραμμα ERASMUS+ το οποίο θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα Youth in Action.

 

Η συνάντηση διοργανώθηκε στα πλαίσια του προγράμματος Youth in Action.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ