ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την 1η έως την 6η Μαρτίου 2018, η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην "Τεχνική Συνάντηση" του δικτύου Alliance of European Voluntary Service Οrganizations στο Μπρνο της Τσεχίας, το οποίο διοργανώνει η οργάνωση-εταίρος INEX-SDA.

Η συνάντηση είναι μία ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το δίκτυο της Alliance, κατά το οποίο οι Οργανώσεις - Μέλη και Συνεργάτες της Alliance έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να παρουσιάσουν τα νέα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps για το 2018, καθώς και να αξιολογήσουν την προηγούμενη σεζόν.

Στη φετινή συνάντηση λαμβάνουν μέρος 74 οργανώσεις με 170 εκπροσώπους από περισσότερες από 40 χώρες.

Η ΕΛΙΞ είναι μέλος της Alliance από το 1991.

Παρουσιάζονται αυτές τις μέρες περισσότερα από 2.000 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamps, διαφόρων ειδών: Περιβαλλοντικά, Αρχαιολογικά, προγράμματα για εφήβους, φεστιβάλ, καλλιτεχνικά, πολιτιστικά, προγράμματα με θέμα "παιδιά και νέοι", εκπαιδευτικά προγράμματα, προγράμματα με θέμα "άτομα με ειδικές ανάγκες", εργασίες συντήρησης, προγράμματα εκμάθησης ξένης γλώσσας, προγράμματα σχετικά με ηλικιωμένους, αθλητικά, πολιτιστικά, αγροτικά και πολλά άλλα!

Η 12η Μαρτίου έχει οριστεί η ημέρα του “Grand Opening” για την καλοκαιρινή σεζόν 2018 όπου όλες οι οργανώσεις θα δημοσιεύσουν ταυτόχρονα τα προγράμματα τους για την καλοκαιρινή περίοδο.

Τα νέα αυτά προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε από τις 12 Μαρτίου στη Μηχανή Αναζήτησης της ΕΛΙΞ, μπορείτε ακόμη να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να μας καλέσετε στο γραφείο, στο 2103825506 για ερωτήσεις, απορίες ή βοήθεια!

Επίσης ετοιμάζουμε για εσάς που είστε γύρω από την Αθήνα την μεγάλη ανοιχτή παρουσίαση όλων των καλοκαιρινών προγραμμάτων εθελοντισμούς στις 13 Μαρτίου, μάθετε περισσότερα εδώ. Ενώ κάθε Πέμπτη έχουμε τις καθηερομένες συναντήσεις "VolunTea" στα γραφεία μας.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ