ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Ανακοίνωση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’ αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ «ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας»

Κατόπιν αρκετών τηλεφωνημάτων που δεχτήκαμε, η  ΕΛΙΞ διευκρινίζει ότι:
Βάση των παρ.1 , 2 και 3 του άρθρου 89α του Ν.3696/2011 οι συμμετέχοντες (ωφελούμενοι)σε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας δικαιούχων φορέων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από προγράμματα του ΕΠΑΝΑΔ δεν δικαιούνται οποιαδήποτε άλλη παροχή (άδεια -επίδομα αδείας - δώρο Χριστουγέννων - δώρο Πάσχα - άδεια ασθενείας) πλην της καθαρής αμοιβής των 625,00 ευρώ (748,50 μεικτά) για πλήρη μήνα εργασίας.

Διευκρινίζεται επίσης ότι η  αμοιβή έχει οριστεί  σε 25,00 ευρώ ημερησίως κατά παρέκκλιση των νόμιμων αμοιβών που προβλέπονται από την Εθνική Συλλογική Σύμβαση  Εργασίας και των οικείων συλλογικών συμβάσεων (και όχι μεγαλύτερη των 625,00 ευρώ μηνιαίως) και  θα αφαιρείται για κάθε μέρα απουσίας.

Επιπλέον ενημερώνουμε εκ νέου ότι όσοι ωφελούμενοι δεν  έχουν παραλάβει αντίγραφο της σύμβασής τους, να περάσουν έως 20/12/12 και ώρες 11:00 - 17:00 από  τα γραφεία της ΕΛΙΞ , προκειμένου να την παραλάβουν.

logo-ee perifereia attikis logo logo epanad ΕΣΠΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ