ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας με την ΕΛΙΞ στην Ανατολική Αττική

01/10/2012: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ "ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας"

Η ΕΛΙΞ ανακοινώνει τους πίνακες κατάταξης της υπ’αριθμ. ΚΟΧ 86.907/1/2012 ανακοίνωσης σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 100 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»

ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ, ΠΡΟΣΛΗΠΤΕΩΝ & ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ (πάτηστε πάνω σε κάθε επιλογή για περισσότερα)
Α) Πίνακας Προσληπτέων (αλφαβητικά)
Β) Πίνακας Κατάταξης κατά αύξουσα σειρά ΑΜΚΑ
Γ) Πίνακας Κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας
Δ) Πίνακας απορριπτέων (αλφαβητικά)


ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ
Η προθεσμία υποβολής ενστάσεων κατά των πινάκων κατάταξης είναι αυστηρά τρεις (3) εργάσιμες ημέρες και ξεκινά από την Τρίτη, 02/10/2012 έως και την Πέμπτη, 04/10/2012.
Βρείτε εδώ: Έντυπο Ενστάσεων
Προσοχή: Οι ενστάσεις κατατίθενται ή αποστέλλονται με συστημένη επιστολή αποκλειστικά στον Α.Σ.Ε.Π. (Πούλιου 6, Αθήνα, Τ.Θ. 14307, Τ.Κ. 11510) και όχι στα γραφεία της ΕΛΙΞ ή σε Δήμους στους οποίους πιθανόν να ανήκετε.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης των ωφελουμένων για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας, παρακαλούμε διαβάστε και συμπληρώστε τα ακόλουθα έγγραφα:

Α) ΚΟΧ86.907_Διαδικασία Πρόσληψης
Β) Υπεύθυνη Δήλωση Αποδοχής θέσης Κοινωφελούς Εργασίας
Γ) Υπεύθυνη Δήλωση ΜΗ Αποδοχής θέσης Κοινωφελούς Εργασίας


ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αναγράφεται στην Υπεύθυνη Δήλωση Αποδοχής θέσης Κοινωφελούς Εργασίας ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) του προσληφθέντος ωφελούμενου, στον οποίο θα πιστώνονται οι πληρωμές του μισθού. Στον τραπεζικό λογαριασμό πρέπει υποχρεωτικά να είναι δικαιούχος ο ωφελούμενος/ άνεργος.
Επίσης, επισημαίνεται ότι η αναγραφή του ΑΜΚΑ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ είναι και όλα τα ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ!!!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Η προσκόμιση των παραπάνω εντύπων γίνεται: με υποβολή (αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ωφελούμενο, ή από κάποιον άλλον αντί αυτού) στα γραφεία της ΕΛΙΞ (11:00 έως 15:00) στην ακόλουθη διεύθυνση:

ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας,
Βερανζέρου 15, τ.κ. 10677, Αθήνα,
5ος Όροφος,
Υπόψη Κας Γεωργίας Σαράντη

logo-ee perifereia attikis logo logo epanad ΕΣΠΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ