ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Δ΄ Ανακοίνωση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ «ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας»

Η ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η διαδικασία για την εκταμίευση της Α΄ δόσης ολοκληρώθηκε.
Θα πραγματοποιήσουμε την εξόφληση των μηνών Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2012.

Τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς των ωφελουμένων την Τετάρτη 20/02/2013.

Ζητάμε για πολλοστή φορά συγνώμη από όλους τους ωφελουμένους για την ταλαιπωρία στην οποία έχουν υποβληθεί και τους καλούμε να περάσουν από Τετάρτη 20/02/13 έως και Πέμπτη 21/02/13 και ώρες 11:00 – 17:00 από γραφεία μας (Βερανζέρου 15 – Αθήνα) προκειμένου να υπογράψουν τις αποδείξεις πληρωμής τους.

Καθιστούμε σαφές σε όλους ότι η παραπάνω διαδικασία είναι υποχρεωτική και απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουμε να υποβάλουμε αίτηση για την εκταμίευση της Β΄ δόσης.

Να βοηθήσουμε όλοι να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία το δυνατόν γρηγορότερα προκειμένου να μην δημιουργήσουμε περεταίρω καθυστερήσεις από την μεριά μας στην εκταμίευση της Β΄ δόσης.

Η όλη διαδικασία θα διευκολυνθεί άμα η προσέλευση στα γραφεία μας γίνεται μαζικά με το σύνολο των παιδιών κάθε δήμου και όχι μεμονωμένα. Παρακαλούμε πολύ να ειδοποιούμαστε τηλεφωνικά για την προσέλευση σας προκειμένου να ετοιμάζουμε και τα έγραφα.

Με εκτίμηση,
Ελένη Γαζή
Πρόεδρος ΕΛΙΞ

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας
Βερανζέρου 15, τ.κ. 10677, Αθήνα
Τηλ: 210 3825506 Φαξ: 210 3814682

logo-ee perifereia attikis logo logo epanad ΕΣΠΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ