ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Γ΄ Ανακοίνωση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ «ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας»

Η ΕΛΙΞ σε συνέχεια της ανακοίνωσης - ενημέρωσης στις 17.01.2013 θέλει να ενημερώσει όλους τους ωφελούμενους ότι η διαδικασία της εκταμίευσης της A’ δόσης βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η νεότερη πληροφόρηση που λάβαμε από το υπουργείο έχει ως εξής:  «Ολοκληρώθηκε  ο έλεγχος του φακέλου με τα δικαιολογητικά για εκταμίευση της δόσης, από την Διαχειριστική αρχή του υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, που ασχολείται με το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας  και στάλθηκε στον Υπόλογο (είναι ο υπεύθυνος υπάλληλος για την εκταμίευση των χρημάτων) για το τελευταίο έλεγχο από μέρους του».

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας και θέλουμε να γνωρίζετε ότι καταβάλλεται σκληρή προσπάθεια με καθημερινές επαφές με το υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης προκειμένου να διευθετηθούν όλες οι εκκρεμότητες και να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα.

Είμαστε στην διάθεση σας καθημερινά 14.00 – 15.00 για διευκρινήσεις και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε.

Αναμένεται πλέον η τελευταία ανακοίνωση με την  ημερομηνία  πληρωμή σας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας
Βερανζέρου 15, τ.κ. 10677, Αθήνα
Τηλ: 210 3825506 Φαξ: 210 3814682

logo-ee perifereia attikis logo logo epanad ΕΣΠΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ