ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η΄ Ανακοίνωση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για την υπ’αριθμόν ΚΟΧ 86.907/1/2012 από την ΑΜΚΕ «ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας»

Αρ. Πρωτ: 73
Πέμπτη 8 Απριλίου 2013

Προς: Δήμους Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής
Ανάρτηση και στην ιστοσελίδα μας www.elix.org.gr

Υπόψη: Ωφελουμένων

Η ΕΛΙΞ – Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, με την άψογη συνεργασία των Δήμων ολοκλήρωσε με επιτυχία την συγκέντρωση των παρουσιολογίων Μαρτίου 2013.

Ως εκ τούτου συνεπής σε ότι ανακοίνωσε στις 28/03/2013,  πραγματοποίησε σήμερα 08/04/2013, την κατάθεση 300,00 ευρώ στον λογαριασμό τραπέζης των ωφελουμένων του προγράμματος "ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας", Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε Τοπικό Επίπεδο μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής - Περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής». Αφορούν έναντι για τον μήνα Μάρτιο 2013.

Επαναλαμβάνουμε ότι η εξόφληση του Μαρτίου θα καθυστερήσει διότι η διαδικασία εκκαθάρισης του προγράμματος είναι χρονοβόρα.

Καθιστούμε σαφές σε όσους ωφελούμενους δεν έχουν υπογράψει τα απαραίτητα παραστατικά για την προηγούμενη πληρωμή (β Δόση) να σπεύσουν προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα ή περαιτέρω καθυστέρηση στην εξόφληση τους για τον μήνα Μάρτιο 2013.

Ενημερώνουμε επίσης ότι οι Βεβαιώσεις Αποδοχών για το 2012 και 2013 όπως και λήξεις Σύμβασης είναι έτοιμες για όλους. Μπορούν οι ωφελούμενοι να περάσουν από τα γραφεία μας να τις παραλάβουν.

Όσοι ωφελούμενοι επιθυμούν Βεβαίωση Ενσήμων για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο, μπορούν να την λάβουν μόνο κατόπιν αίτησης στα γραφεία μας. Παρακαλούμε, επειδή η βεβαίωση απαιτεί χρόνο να ζητείται μόνο αν είναι απαραίτητη .

Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,
Ελένη Γαζή
Πρόεδρος ΕΛΙΞ

Στοιχεία Επικοινωνίας:

ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας
Βερανζέρου 15, τ.κ. 10677, Αθήνα
Τηλ: 210 3825506 Φαξ: 210 3814682

logo-ee perifereia attikis logo logo epanad ΕΣΠΑ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ