ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γίνε συντονιστής του “Global Youth Service Day”  που θα πραγματοποιηθεί στις 26-27-28 Απριλίου 2013, από την ΕΛΙΞ, σε όλη την Ελλάδα!

Και φέτος η ΕΛΙΞ είναι Country Coordinator για την Global Youth Service Day κι έχει αναλάβει τον συντονισμό και την προώθηση της εκστρατείας στη χώρα μας.

Μπορείς να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου για να αναλάβεις από πλευράς της οργάνωσης το γενικό συντονισμό της δράσης και να αποκτήσεις μια ανεκτίμητη εμπειρία!

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντικής Υπηρεσίας Νέων- GYSD 2013 είναι μια εκστρατεία που πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο να γιορτάσει και να κινητοποιήσει εκατομμύρια παιδιά και νέους που προσφέρουν κοινωνικό έργο καθημερινά μέσα από τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές δράσεις. Η εκστρατεία ξεκίνησε το 1988 και αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και μακροβιότερη δράση εθελοντικής προσφοράς παγκοσμίως αφιερωμένη στα παιδιά και στους νέους.

Αν πιστεύεις ότι αυτή η πρόκληση είναι για εσένα ευκαιρία, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί μας και να εξετάσουμε το ενδεχόμενο συνεργασίας μας. Επισκέψου την ιστοσελίδα του GYSD στο www.gysd.org

Αν ενδιαφέρεσαι, επικοινώνησε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Global Youth Service Day 2013 με την ΕΛΙΞ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ