ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Έναρξη αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα “Διακοπές στο Σχολείο” στην περιοχή του Γκύζη

Αγαπητοί γονείς,

η ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη του ιδρύματος  "Σταύρος Νιάρχος" και σε συνεργασία με την 7η Δημοτική Κοινότητα Αθηνών, προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο" σε παιδιά 6 έως 12 ετών.

Οι παιδαγωγοί της ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη δυο ομάδων εκπαιδευμένων εθελοντών με τους αρχηγούς τους, θα απασχολήσουν δημιουργικά 60 παιδιά, από 13 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου 2015. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι στην Αθήνα!

Στόχος είναι να υποστηριχθούν οικογένειες με οικονομικές δυσκολίες, προσφέροντας τη δυνατότητα στα παιδιά τους να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπου θα αναδειχθούν τα ενδιαφέροντά τους και θα αναπτυχθούν τα ταλέντα τους μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με ομάδες καταρτισμένων εθελοντών από όλο τον κόσμο και ειδικών παιδαγωγών της ΕΛΙΞ.


Η ΕΛΙΞ οργανώνει το πρόγραμμα αυτό για 4η συνεχόμενη χρονιά, ενώ έχει ήδη υλοποιηθεί στους δήμους Αθηνών, Πειραιώς, Ζωγράφου και Αμαρουσίου τα diakopes sto sxoleio by elix smallπροηγούμενα χρόνια.


Οι δραστηριότητές μας
Μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων για παιδιά, αλλά και με πολύ κέφι, οι διεθνείς ομάδες της ΕΛΙΞ με την καθοδήγηση ειδικών παιδαγωγών, απασχολούν δημιουργικά για ορισμένες ώρες την ημέρα τα παιδιά, στον οικείο χώρο του σχολείου, προσφέροντας τους μια διαπολιτισμική εμπειρία που καταργεί τις διαφορές ανάμεσα στους λαούς.


Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα περνούν δημιουργικά το χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως αθλητισμό, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, χορό και ομαδικά παιχνίδια, ενώ παράλληλα συμμετέχουν σε δραστηριότητες περιβαλλοντικής και διαπολιτισμικής εκπαίδευσης.

 

Περίοδοι προγράμματος:

1η Περίοδος: από 13/07/2015 έως και 24/07/2015* και ώρες 08:00 – 14:00
2η Περίοδος: από 27/07/2015 έως και 07/08/2015* και ώρες 08:00 – 14:00
(*Καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής)

 

Τόπος διεξαγωγής του προγράμματος

135o Δημοτικό Σχολείο
Διεύθυνση: Μομφεράτου 94, Γκύζη, Τ.Κ. 11471

 

Παροχές
- Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και ανοιχτή σε όλα τα παιδιά 6-12 ετών.
- Υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για τυχόν ατυχήματα για τις ώρες παραμονής των παιδιών στο πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο».
- Επιπλέον στο τέλος κάθε περιόδου σε όλα τα παιδιά απονέμεται αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους.

 

Η μεταφορά και η σίτιση των παιδιών είναι ευθύνη των γονιών και κηδεμόνων τους.

 

Δικαιολογητικά εγγραφής
Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής στα γραφεία της 7ης Δημοτικής Κοινότητας ή μπορείτε να την κατεβάσετε εδώθα χρειαστεί και μια μικρή φωτογραφία του παιδιού.

 

Για τις εγγραφές των παιδιών θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Τα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν σε περισσότερες από μία περιόδους ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές

Διεύθυνση: Πανόρμου 59, Αθήνα, Αμπελόκηποι, Τ.Κ. 11522, 5ος Όροφος, κα Ελένη Τσιακούμη
(Δημοτική Κοινότητα 7ου Διαμερίσματος – Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή)

 

Ημερομηνίες:  Από Δευτέρα 15/06/2015 έως και Παρασκευή 19/06/2015

Ώρες: 08:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία της ΕΛΙΞ, Τηλ. 210 3825506, Δευ-Παρ, 11:00 - 16:00.

 

elix since 1987 Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ