ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Το πρόγραμμα εκπαιδευτικής υποστήριξης ανήλικων προσφύγων, ηλικίας 3-17 ετών, υλοποιείται από την ΕΛΙΞ Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία σε συνεργασία με τη Finn Church Aid (FCA) και την Teachers without Borders (TwB), με τη χρηματοδότηση της UNICEF και της Εκκλησίας της Σουηδίας έως τον Ιούνιο του 2017.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή ποιοτικής, μη τυπικής εκπαίδευσης, η ενίσχυση της ψυχοκοινωνικής υγείας των παιδιών και των γονιών τους υπό ολιστικό πρίσμα και η θετική τους ενσωμάτωση. Δείτε το σχετικό δελτίο τύπου.

Στο κέντρο της Αθήνας ξεκινούν εκπαιδευτικές δραστηριότητες τη Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου στη σχολική εγκατάσταση επί της οδού Ακομινάτου 40, πλησίον Πλατείας Βάθη ενώ στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν και στη σχολική εγκατάσταση επί της οδού Κωλέττη 34, στα Εξάρχεια. Στους χώρους αυτούς θα γίνονται μαθήματα για παιδιά ηλικίας 6-17 ετών, τις καθημερινές κατά τις απογευματινές ώρες 16:00-20:00.

Για τη συμμετοχή παιδιών-προσφύγων, στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Σημειωτέον ότι δεν είναι όλα τα πεδία υποχρεωτικά αλλά όλα αναφέρονται σε κρίσιμες πληροφορίες και θα εκτιμούσαμε πολύ την συμπλήρωσή τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα στοιχεία που βρίσκονται παρακάτω.

www.elix.org.gr / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Τηλ.: 2103825506

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ