ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για παιδιά από 6-12 ετών, μέσα από την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων στον Πειραιά.

Αγαπητοί γονείς,

Ακόμα ένα δεκαπενθήμερο θα έχουν την ευκαιρία τα παιδιά του Δήμου Πειραιά, να περάσουν ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα στην πόλη τους, με εμπειρίες πρωτότυπες, με μεγάλη παιδαγωγική αξία. Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 29 Ιουνίου. 

Η ΜΚΟ ΕΛΙΞ με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» και σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιώς προσφέρει δωρεάν "Διακοπές στο Σχολείο" για τα παιδιά που παραμένουν στην πόλη του Πειραιά.

Η ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλον τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, για δεύτερη χρονιά διοργανώνει και διευρύνει το πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο" με την ενεργό στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομική στενότητα, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την αξία της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αποκτώντας εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες. Ομάδες
H ΕΛΙΞ σε συνεργασία με την Κο.Δ.Ε. Πειραιά εθελοντών της ΕΛΙΞ, για 4 δεκαπενθήμερα, απασχολούν παιδιά 6–12 ετών σε δύο δημοτικά σχολεία του Δήμου Πειραιώς. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι στην πόλη του Πειραιά!

Δραστηριότητες:
Αθλητισμός, Θεατρικό παιχνίδι, Εικαστικά, Χορός, Ομαδικά παιχνίδια,
Περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση

Πληροφορίες για εγγραφές στην ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΟ.Δ.Ε.Π.) Ελ. Βενιζέλου & Ζωσιμάδων 11, Τ. Κ . 185 31 Πειραιάς, Τηλ : 210 – 4101753 - 756

1. 11ο Δημοτικό Σχολείο (Θεσσαλονίκης 71) (15/07/2013 έως 26/07/2013)

2. 3ο Δημοτικό Σχολείο (Ευριπίδου 5) (22/07/2013 έως 02/08/2013)

elix since 1987 Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ