ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Αθήνα 10 Ιουνίου 2015

Δελτίο Τύπου: "Διακοπές στο Σχολείο" Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για παιδιά από 6-12 ετών, μέσα από την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων.

Η ΜΚΟ ΕΛΙΞ την περίοδο του καλοκαιριού, με την υποστήριξη του “Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος” και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την 7η Δημοτική Κοινότητα στην περιοχής του Γκύζη προσφέρει δωρεάν "Διακοπές στο Σχολείο" από τις 11 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου για τα παιδιά που παραμένουν στην πόλη.

Η ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλο τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, για τέταρτη χρονιά Διακοπές στο Σχολείο με την ΕΛΙΞδιοργανώνει και διευρύνει το πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο".

Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την αξία της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αποκτώντας εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες.

Οι παιδαγωγοί της ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη δυο ομάδων εκπαιδευμένων εθελοντών με τους αρχηγούς τους, θα απασχολήσουν δημιουργικά 60 παιδιά κάθε δεκαπενθήμερα, από 11 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου.

Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι στην πόλη στο 135ο Δημοτικό Σχολείο, Μομφεράτου 94, Γκύζη!

 

Οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης περιλαμβάνουν αθλητισμό, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, χορό, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη!

 

elix since 1987 Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ