ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Αθήνα 29 Ιουνίου 2016

Δελτίο Τύπου: "Διακοπές στο Σχολείο" Δωρεάν δημιουργική απασχόληση το καλοκαίρι για παιδιά από 6-12 ετών, μέσα από την ανάπτυξη ταλέντων και δεξιοτήτων.

Η ΜΚΟ ΕΛΙΞ την περίοδο του καλοκαιριού, με την υποστήριξη και την συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων προσφέρει τέσσερα προγράμματα "Διακοπές στο Σχολείο" στην Κυψέλη (26ο Δημοτικό Σχολείο) από τις 2 Ιουλίου έως τις 30 Ιουλίου 2016 και στου Γκύζη (135ο Δημοτικό Σχολείο) από τις 9 Ιουλίου έως τις 6 Αυγούστου 2016 για τα παιδιά που παραμένουν στην πόλη και κατοικούν στις περιοχές αυτές.

Η ΕΛΙΞ με εμπειρία στις δράσεις εθελοντικής προσφοράς από το 1987 σε όλο τον κόσμο και με γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, για πέμπτη χρονιά διοργανώνει και διευρύνει το πρόγραμμα "Διακοπές στο Σχολείο". Το φετινό πρόγραμμα “Διακοπές στο Σχολείο” εντάσσεται στην πρωτοβουλία Ανοιχτά Σχολεία του δήμου. Διακοπές στο Σχολείο με την ΕΛΙΞ

Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, να ζήσουν ένα διαφορετικό καλοκαίρι στην πόλη, γνωρίζοντας ανθρώπους από άλλους πολιτισμούς, μαθαίνοντας μέσα από το παιχνίδι την αξία της πολυπολιτισμικής συνύπαρξης, αποκτώντας εμπειρίες μοναδικές και ανεκτίμητες.

Οι παιδαγωγοί της ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη ομάδων εκπαιδευμένων εθελοντών με τους αρχηγούς τους, θα απασχολήσουν δημιουργικά 60 παιδιά κάθε δεκαπενθήμερο σε κάθε σχολείο. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά το φετινό καλοκαίρι στην πόλη!

Οι δραστηριότητες δημιουργικής απασχόλησης περιλαμβάνουν αθλητισμό, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά, χορό, ομαδικά παιχνίδια, περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση. Μαζί με τους μικρούς μας φίλους θα περάσουμε δημιουργικά και διαφορετικά και το φετινό καλοκαίρι στην πόλη!

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην ΕΛΙΞ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

elix since 1987 4x3 athens municipality logo
greece stavros niarchos foundation 4x3

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ