ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήλωση της προέδρου της ΕΛΙΞ κ. Ελ. Γαζή για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Η κ. Ελένη Γαζή δήλωσε:
"Στην ΕΛΙΞ  τιμούμε τη μέρα τούτη, όπως την τιμούμε 365 μέρες το χρόνο από το 1987.
Στην ΕΛΙΞ η κάθε μέρα είναι μέρα εθελοντισμού, καθώς ευκαιρίες να προσφέρουμε παρουσιάζονται κάθε μέρα του χρόνου, κάθε στιγμή, με χίλια πρόσωπα, με μικρές και μεγάλες ανάγκες, στην Ελλάδα και στον κόσμο όλον, με διαρκείς ευκαιρίες για προσφορά, για την προσωπική εξέλιξη κάθε εθελοντή της ΕΛΙΞ!

Και όχι μόνο! Γιατί δεν είμαστε πια μόνοι μας. Αμέτρητοι συμπολίτες μας έχουν κινητοποιηθεί, όπως πότε άλλοτε, αφιερώνοντας χρόνο και ενέργεια και δυνάμεις που δεν είχαν προηγουμένως φανταστεί ότι διαθέτουν. Κινητοποιήθηκαν ανταποκρινόμενοι, σε ανάγκες που υπήρχαν πάντοτε, αλλά σε μικρότερη κλίμακα, ανάγκες που γιγαντώθηκαν με την κρίση αυτή, ανάγκες που δεν γίνεται να τις αγνοούμε πλέον.

Λένε ότι μια κρίση είναι "μια ευκαιρία με τα ρούχα της δουλειάς"…

Στην ΕΛΙΞ φοράμε "τα ρούχα της δουλειάς" κάθε μέρα, επί 26 χρόνια τώρα και δημιουργούμε κάθε μέρα τις ευκαιρίες που μας ολοκληρώνουν σαν ανθρώπους, σαν πολίτες, σαν ένα μέρος του ΟΛΟΥ στο οποίο ανήκουμε και υπηρετούμε!

Η ευχή  για τη μέρα τούτη: να γινόμαστε όλο και πιο πολλοί, να είναι όλες οι μέρες του χρόνου ΗΜΕΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!"

Ελένη Γαζή
Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΙΞ

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ