ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

H ΕΛΙΞ συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος "All Children in Education – Όλα τα παιδιά στην Εκπαίδευση (ACE Project)". Το ACE Project αποτελεί πρωτοβουλία της UNICEF που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από σειρά εταίρων, μεταξύ των οποίων και η ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας.

Ανάμεσα στους στόχους του Προγράμματος είναι το να διασφαλίσει την πρόσβαση όλων των παιδιών, προσφύγων και μεταναστών, σχολικής ηλικίας στην τυπική εκπαίδευση, να υποστηρίξει την ομαλή ένταξή τους στη σχολική κοινότητα και να εκμηδενίσει το φαινόμενο της σχολικής διαρροής.

217 ομαδικές και ατομικές συναντήσεις γονέων έχουν πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο του 2022 έως τον Ιούλιο του 2023 σε όλα τα Κέντρα Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΜΔΑ) της ΕΛΙΞ.

Kατά την προηγούμενη σχολική χρονιά (2021-2022) είχαν πραγματοποιηθεί 305 αντίστοιχες συναντήσεις.

Οι συναντήσεις αφορούσαν θέματα εκπαιδευτικά, ενημέρωσης, ευαισθητοποίησης, συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης για τα παιδιά αλλά και για τους ίδιους τους γονείς.

Για το 2022-2023, οι συναντήσεις ανά κέντρο (ΚΜΔΑ):meeting elix till june 2023

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ