ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα στις 3 Νοεμβρίου στη Rispescia της Ιταλίας ξεκίνησε το συνέδριο της ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations.

Συνολικά συμμετέχουν 100 εκπρόσωποι από 50 διαφορετικές μη-κυβερνητικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Η ΕΛΙΞ ως μέλος της ALLIANCE από το 1991 είναι παρούσα σε αυτό το σημαντικό γεγονός με δυο εκπροσώπους.

Η πρώτη μέρα των δραστηριοτήτων ξεκίνησε με σημαντικά πρόσωπα από το παρελθόν της ALLIANCE που απηύθυναν χαιρετισμό, μέσα από σύντομα βίντεο, μεταξύ αυτών και η πρόεδρος της ΕΛΙΞ κ. Ελένη Γαζή.

Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν γύρω από την ταυτότητα της ALLIANCE, της ιστορίας, του ρόλου της, των δράσεων της.

Αποτελεί συνέδριο κομβικής σημασίας καθώς σε αυτό θα καθοριστούν οι νέοι στόχοι και θα αποφασισθούν όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του παγκόσμιου αυτού δικτύου.

Τα αποτελέσματα αυτού αναμένεται να δώσει διαφορετική προοπτική και να πάει ένα βήμα παραπέρα βελτιώνοντας την ποιότητα των προγραμμάτων και της συνεργασίας των οργανώσεων.

Μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας για νεότερα σχετικά, καθώς επίσης και στο twitter #AllianceCongress

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ