ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Μία ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τους μαθητές και μαθήτριες του Προγράμματος "Όλα τα παιδιά στην Εκπαίδευση", καθώς ο ταχυδακτυλουργός Skyman the Mentalist (κατά κόσμον Αλέξης Γιαννόπουλος) τους χάρισε μοναδικές στιγμές παιχνιδιού και μυστηρίου. Μέσα από μαγικά κόλπα με τράπουλα, μαντήλια, ποτήρια και κάθε είδους κάρτες, ο Skyman έδωσε μία παράσταση υψηλού επιπέδου, βοηθώντας τα παιδιά να "παιδέψουν" και να ακονίσουν το μυαλό τους. Την παράσταση απόλαυσαν περίπου 15 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, καθώς και αρκετοί γονείς. Η ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Αλέξη "Skyman" Γιαννόπουλο για αυτή του την επίσκεψη!

"Τα παιδιά μπορούν να δουν τη μαγεία, επειδή την αναζητούν!", Christopher Moore.

Το Πρόγραμμα «Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση» είναι μια πρωτοβουλία της UNICEF που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από σειρά εταίρων, μεταξύ των οποίων και η ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας.

Τhe programme “All Children In Education” is a UNICEF Greece initiative, co-funded by the European Commission and implemented by a number of partners, including ELIX-Conservation Volunteers Greece.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ