ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη χαρά και τιμή υποδεχθήκαμε σήμερα την Αυτού Εξοχότητα, τον πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Γιασουχίρο Σιμιζού, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του, την υπεύθυνη εκπαίδευσης της UNICEF στην Ελλάδα, κ. Ναόκο Ιμότο και τον Ιάπωνα δημοσιογράφο, κ. Σοχέι Ονίσι.

Οι επισκέπτες μας ξεναγήθηκαν στο εκπαιδευτικό κέντρο της ΕΛΙΞ στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα, όπου και υλοποιούμε το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη, με την υποστήριξη της UNICEF, του Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης και της Γενικής Διεύθυνσης της ΕΕ Migration and Home Affairs.

Ο Πρέσβης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τις τάξεις μας, να δει στην πράξη την μεθοδολογία και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε, καθώς και να συνομιλήσει με μια οικογένεια από το Αφγανιστάν για τις εμπειρίες που έχουν βιώσει τόσο κατά τη διάρκεια της μετακίνησης τους, όσο και κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα.

elix japan journalist embassy july 2019 1 elix japan journalist embassy july 2019 2

 

DG for Migration and Home Affairs

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ