ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ έλαβε μέρος στη γιορτή που συνδιοργάνωσαν το Υπουργείο Παιδείας, το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής και ο Δήμος Αθηναίων στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας του Ελαιώνα, την Κυριακή 20 Μαΐου.

Η ΕΛΙΞ, υλοποιεί το πρόγραμμα «μη-τυπικής εκπαίδευσης και ποιοτικής μάθησης για παιδιά, μετανάστες και πρόσφυγες» που διαμένουν στον χώρο, με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της European Commission - Civil Protection & Humanitarian Aid Operations - ECHO.

Στη Γιορτή φιλοξενήθηκαν εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους και παρουσιάστηκαν δρώμενα με θέατρο, χορό και τραγούδι από τα παιδιά του Ελαιώνα, καθώς και από τους μαθητές των σχολείων που φιλοξενήθηκαν στην εκδήλωση, με βασικούς στόχους:

α) τη συνδημιουργία Ελλήνων και προσφύγων στο πλαίσιο εργαστηρίων και τη δυναμική που μπορεί να προκύψει από αυτό,
β) τη γενικότερη επαφή και δημιουργία σχέσεων ανάμεσα στην εκπαιδευτική κοινότητα των σχολείων όπου φοιτούν τα παιδιά της Δομής και των κατοίκων της Δομής του Ελαιώνα και
γ) να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της UNICEF και του ΔΟΜ (Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης).

2 1 3 4 5 6 7

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ