ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στο αθλητικό κέντρο «Φωκιανός» βρέθηκαν την Παρασκευή 22 Ιουνίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΕΛΙΞ για την εκδήλωση «Sports for Tomorrow» με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων.

Τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια που παρακολουθούν το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ελλάδα» που υλοποιεί η ΕΛΙΞ με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO, έπαιξαν ποδόσφαιρο, προπονήθηκαν στο Τζούντο και γνώρισαν την παραδοσιακή τέχνη του Οριγκάμι, σε μια γιορτή που διοργάνωσε η πρεσβεία της Ιαπωνίας, το ελληνικό υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η UNICEF.

Στην ειδική τελετή παράδοσης όπου οι διοργανωτές μοίρασαν μπάλες ποδοσφαίρου στα παιδιά, η ΕΛΙΞ εκπροσωπήθηκε από την πρόεδρο του ΔΣ της οργάνωσης, κα Ελένη Γαζή.

Παρόντες επίσης, ο πρέσβης της Ιαπωνίας, κ. Σιμιζού, ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης, ο επίτροπος Αθλητισμού της Ιαπωνίας, κ. Σουζούκι, ο συντονιστής της UNICEF στην Ελλάδα, κ. Μελάντρι και ο πρόεδρος του Φωκιανού, κ. Ντάφλος.

Μετά την τελετή ακολούθησε αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των παιδιών, ενώ την προπόνηση στο Τζούντο πρόσφερε πολύ ευγενικά ο κ. Πάπαρης, προπονητής Τζούντο, Ζίου Ζίτσου, Παγκράτιου και Κορεάτικου Καράτε στον ΑΤΤΙΚΟ και στον Δυναμικό Αθλητικό Όμιλο.

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ