ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην προσπάθεια ελέγχου της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, συμμορφώνεται με τις υποδείξεις των αρμοδίων αρχών και αναστέλλει τη λειτουργία του πολυχώρου δραστηριοτήτων p^2 multispace καθώς και όλων των εκπαιδευτικών της κέντρων μέχρι νεωτέρας.

Τα κεντρικά γραφεία της ΕΛΙΞ θα παραμείνουν ανοιχτά αλλά δεν θα δέχονται κοινό χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει συνεννόηση είτε τηλεφωνικά ή μέσω email για τον ορισμό ραντεβού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή καλώντας στο 210-3825506.

Επιπλέον στα email των στελεχών της ΕΛΙΞ αν γνωρίζετε με ποιόν θέλετε να επικοινωνήσετε, καθώς και:

  • Για τους εθελοντές που θέλουν να συμμετέχουν σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για τα προγράμματα Erasmus+: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το εκπαιδευτικό κέντρο της Πατησίων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το εκπαιδευτικό κέντρο του Ελαιώνα: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για τον πολυχώρο “p^2 multispace”: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το τμήμα των οικονομικών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το ανθρώπινο δυναμικό: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Για το τμήμα της επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αναβάλλονται επίσης και οι συναντήσεις VolunTea που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ