ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Τα εκπαιδευτικά κέντρα της ΕΛΙΞ στον Ελαιώνα και στον Σκαραμαγκά επισκέφθηκε ο διάσημος Ιάπωνας ποδοσφαιριστής και Πρέσβης Καλής Θέλησης, Makoto Hasebe.

 

Ο κ. Hasebe βρέθηκε στις τάξεις όπου η ΕΛΙΞ υλοποιεί το πρόγραμμα "Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ελλάδα", με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της European Commission - Civil Protection & Humanitarian Aid Operations - ECHO και συνομίλησε με τα παιδιά, λίγο πριν βγουν όλοι μαζί στο γήπεδο ποδοσφαίρου για να απολαύσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Ο Ιάπωνας ποδοσφαιριστής άκουσε με προσοχή τις προσωπικές ιστορίες πολλών παιδιών για τις συνθήκες που τα έκαναν να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, καθώς και από το μεταναστευτικό τους ταξίδι και την παραμονή τους στην Ελλάδα.

Ο κ. Hasebe χάρισε επίσης πολλές μπάλες ποδοσφαίρου στην ΕΛΙΞ τις οποίες και ήδη απολαμβάνουν τα παιδιά των εκπαιδευτικών μας κέντρων κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων τους.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ