ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε 30 χρόνια δράσεων, προσφοράς στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, η ΕΛΙΞ είναι περήφανη που το έργο της άγγιξε και συνεχίζει να αγγίζει χιλιάδες εθελοντές από την Ελλάδα, αλλά και από όλον τον κόσμο. Οι ποίκιλες δράσεις της σε όλη την επικράτεια αυτά τα χρόνια, προσέφεραν δυνατότητες προσωπικής ανάπτυξης και εξέλιξης σε εθελοντές και ωφελούμενους, μέσα από την ενεργή συμμετοχή τους σε δράσεις με κοινωνικό αντίκρισμα.

Με την ευκαιρία αυτή σας προσκαλούμε στην εκδήλωση για το εορτασμό της σημαντικής αυτής στιγμής για την οργάνωση μας.

Θα είναι τιμή για εμάς να είστε μαζί μας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στο αμφιθέατρο “Αντώνης Τρίτσης”.

Οι δράσεις της ΕΛΙΞ, απευθύνονται σε πραγματικές ανάγκες, δημιουργώντας γέφυρες που αναβαθμίζουν τη ζωή των ανθρώπων, επαναφέροντας την πίστη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους.

Όμως όσο ο αντίκτυπος των δράσεων μας είναι σημαντικός για τους αποδέκτες/ωφελούμενους των προγραμμάτων μας, είναι εξ ισου σημαντικός για εκείνους που προσφέρουν, τους εθελοντές, συνεργάτες, εργαζόμενους, στελέχη και κοινωνικούς εταίρους της ΕΛΙΞ. Το κοινωνικό αντίκρισμα που προσφέρουν, απευθύνεται παράλληλα και στους ίδιους τους εθελοντές. Αυτός είναι ο διττός χαρακτήρας της προσφοράς, παίρνεις ως άνθρωπος, δίνοντας έργο στην κοινωνία.

Μέσα από την προσφορά τους οι εθελοντές και τα στελέχη της ΕΛΙΞ αντλούν πολύτιμα στοιχεία για την εξέλιξη τους ως πολίτες του κόσμου, συμβάλλοντας στο να γίνει ο κόσμος αυτός λίγο καλύτερος.

Ελένη Γαζή

Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΛΙΞ

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσής αυτής σας παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας συμπληρώνοντας απλά την παρακάτω φόρμα.

Σας περιμένουμε !!!

 invitation for ELIX birthday

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ