ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στη ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα βρέθηκε σήμερα αντιπροσωπία του τμήματος Ανθρωπιστικής βοήθειας της Ελβετικής κυβέρνησης.

 

Η Διευθύντρια της ΕΛΙΞ, Judith Wunderlich-Antoniou, ξενάγησε και ενημέρωσε τον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, κ. Όλαφ Κέλσεν, τον Επικεφαλής του Τμήματος Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης της Ελβετίας, κ. Μανουέλ Μπεσλέρ και τον Γενικό Γραμματέα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Ανδρέα Γκουγκουλή για το πρόγραμμα "Εκπαίδευση για την Ένταξη" που υλοποιεί στην Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας του Ελαιώνα.

Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες, στην Ελλάδα» από τον Οκτώβριο του 2017, υλοποιείται με την υποστήριξη της UNICEF και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG ECHO) και απευθύνεται σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, ηλικίας 3-17 ετών και τους γονείς τους, στην Αττική.

swiss goverment embasy elix eleonas learning center dec 2018 3

swiss goverment embasy elix eleonas learning center dec 2018 1

swiss goverment embasy elix eleonas learning center dec 2018 4

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ