ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Γέμισαν ξανά παιδικές φωνές οι κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα, οι οποίες και επαναλειτούργησαν χθες Κυριακή, 29 Ιουλίου, λίγες μόλις ημέρες μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι.

Ανάμεσα τους και δεκάδες παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες που παρακολουθούν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΕΛΙΞ «Εκπαίδευση για Ένταξη: Μη τυπική εκπαίδευση και ποιοτική μάθηση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, στην Αττική» που υλοποιεί με τη στήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO.

 

Τα παιδιά που συμμετέχουν στη 3η θερινή περίοδο και που θα ολοκληρωθεί, στις 12 Αυγούστου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα ή στη θάλασσα, καθώς και να κάνουν παρέα με άλλα παιδιά από όλη την Αθήνα, αλλά και τις πυρόπληκτες περιοχές.

Η δράση αυτή υλοποιείται με την ευγενική προσφορά της Πρεσβείας της Ελβετίας, τη στήριξη του Δήμου Αθηναίων και την συμβολή της UNICEF και της DG ECHO, ενώ τα παιδιά συνοδεύονται από ειδικούς παιδαγωγούς και διερμηνείς της ΕΛΙΞ.

Η πρεσβεία της Ελβετίας στηρίζει τις δράσεις της ΕΛΙΞ

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ