ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΝΕ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ!


Η ΕΛΙΞ αναζητά ομαδάρχες για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας στη Τήνο, στο Κόρθι της Άνδρου, στη Πύρνα της Κηφισιάς και στην Αρχαία Ολυμπία στην Πελοπόννησο.
Αν θέλεις να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία συντονίζοντας μια διεθνή ομάδα εθελοντών, να εργαστείς για 15 μέρες σε μια όμορφη περιοχή της Ελλάδας για την προστασία του περιβάλλοντος και την τοπική ανάπτυξη, να φροντίσεις ώστε το πρόγραμμα να πηγαίνει ρολόι, η δουλειά να «βγαίνει» και η ομάδα να έχει ηθικό ακμαιότατο και όλα αυτά από την πλευρά του ομαδάρχη, δήλωσε τωρα το ενδιαφέρον σου στο 210 3825506.

Αν είσαι 18 ετών και πάνω, σ’ αρέσει η ομαδική ζωή, μιλάς αγγλικά, έχεις πρακτικό μυαλό, διοικητικές ικανότητες, αίσθημα ευθύνης, διάθεση για προσφορά και πολύ κέφι, τότε μια θέση σου ανήκει! Εμείς, σου καλύπτουμε τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μεταφοράς και σου προσφέρουμε  αμοιβή!


Διαθέσιμες θέσεις για ομαδάρχες:

ΚΟΡΘΙ ΙΙI 01/09-17/09, λείπει 1 ομαδάρχης.
Συντήρηση και σήμανση μονοπατιών.
ΤΗΝΟΣ ΙΙΙ 14/10-30/10, λείπει 1 ομαδάρχης.
Διάνοιξη μονοπατιών πεζοπορίας.
ΠΥΡΝΑ 01/09-17/09 , λείπει 1 ομαδάρχης.
Καθαρισμός του ρέματος και διάνοιξη μονοπατιού δίπλα στην όχθη.
ΦΛΟΚΑ Ι 12/09-21/09 , λείπουν 2 ομαδάρχες.
Διάνοιξη μονοπατιού στο λόφο της Γαλανής και εργασίας στήριξης των δέντρων που φυτεύτηκαν πέρσι στο λόφο από τους εθελοντές της ΕΛΙΞ.
ΦΛΟΚΑ ΙΙ 26/09-05/10, λείπουν 2 ομαδάρχες.
Διάνοιξη μονοπατιού στο λόφο της Γαλανής και εργασίας στήριξης των δέντρων που φυτεύτηκαν πέρσι στο λόφο από τους εθελοντές της ΕΛΙΞ.

Δήλωσε ενδιαφέρον
στο 210 3825506

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ