ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίες Θέσεις για ομαδάρχες!

Λίγες ακόμα θέσεις
έχουν απομείνει για να συμπληρωθεί ο τελικός αριθμός ομαδαρχών που θα συντονίσουν φέτος το καλοκαίρι τις διεθνείς εθελοντικές ομάδες που θα φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα!  
Αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέλος της μεγάλης παρέας των ομαδαρχών της ΕΛΙΞ που συντονίζουν κάθε χρόνο τα διεθνή εθελοντικά προγράμματα, ΔΗΛΩΣΕ ΑΜΕΣΑ συμμετοχή στο projects@elix.org.grστέλνοντας τα στοιχεία σου και ένα σύντομο βιογραφικό!


Η ΕΛΙΞ διοργανώνει αυτό το καλοκαίρι 17 διεθνή προγράμματα εθελοντικής εργασίας σε 7 περιοχές στην Ελλάδα!


Για την πετυχημένη διοργάνωσή τους όμως σημοντικός είναι ό ρόλος των ομαδαρχών! Από τις 34 θέσεις έχουν καλυφθεί μόνο οι 27 και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για καλύψουμε και τις υπόλοιπες.Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι:

- Θα λάβετε μια γρήγορη και δυνατή εκπαίδευση πριν πάτε

- Στα περισσότερα προπγράμματα θα έχετε ως συνομαδάρχες κάποια από τις εθελόντριες του  Leonardo από  italia που έχουν εμπειρία στο συντονισμό ομάδων

- Προφανώς δεν πληρώνετε αλλά έχετε όλα τα έξοδα καλυμένα και παίρνετε μια αποζημίωση των 1
50 ευρώ ανά πρόγραμμα (με σύμβαση έργου)

- Το να έχεις την ευθύνη και ταυτόχρονα να είσαι μέλος μιας  κεφάτης διεθνούς ομάδας που φτάνει στην Ελλάδα  με όρεξη για προσφορά και διασκέδαση είναι σίγορα μια σημαντική εμπειρία.

Τα προγράμματα για τα οποία ψάχνουμε ομαδάρχες είναι:

KEA III - 21/06-07/07

ΣΤΕΝΗ (ΤΗΝΟΣ) - 09/07-24/07

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΙΙΙ - 15/07-30/07

ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ (ΗΠΕΙΡΟΣ) - 23/07-08/08

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ IV- 31/07-15/08


Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται  μπορεί να στείλει τα στοιχεία του/της και ένα σύντομο βιογραφικό στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η συμμετοχή  σας θα προσφέρει σε σας μια αξέχαστη εμπειρία  και σε μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε  τη φιλοξενία που αξίζει  στους ξένους εθελοντές που έχουν τη διάθεση
προσφοράς.

Περιμένουμε ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε την εκ
παίδευσή σας την επόμενη εβδομάδα σε 2 απογεύματα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ