ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η Διευθύντρια της ΕΛΙΞ, Judith Wunderlich-Αντωνίου, μαζί με την συντονίστρια εκπαίδευσης, Ειρήνη Παθιάκη και την εκπαιδευτικό της οργάνωσης, Αλεξάνδρα Καμαρέτσου, συμμετείχαν σε αποστολή της UNICEF Greece στον Λίβανο, από τις 25 έως τις 28 Ιουνίου 2019.

Στο πλαίσιο της αποστολής, τα στελέχη της ΕΛΙΞ επισκέφτηκαν τα γραφεία της UNICEF Λιβάνου και των οργανώσεων Ana Aqra (https://ana-aqra.org/), Movement Sociale (http://www.mouvementsocial.org/en/) και The Lebanese Organisation for Studies and Training – LOST (https://lostlb.org/) https://www.facebook.com/lostlb.

Κατά τη διάρκεια των επιμορφωτικών αυτών επισκέψεων, η ΕΛΙΞ παρουσίασε στα στελέχη και τους εκπαιδευτικούς των λιβανέζικων οργανώσεων το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα, την εκπαιδευτική πλατφόρμα ψηφιακής μάθησης που η ΕΛΙΞ χρησιμοποιεί σε επίπεδο πιλοτικής εφαρμογής, καθώς και τη μεθοδολογία που εφαρμόζει και προτείνει για γλωσσική διδασκαλία μέσω μεικτής μάθησης.

Οι εκπαιδευτικοί των οργανώσεων του Λιβάνου είχαν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν πάνω στις μεθόδους και τις εκπαιδευτικές πρακτικές της ΕΛΙΞ και να ανταλλάξουν πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις.

elix-unicef-lebanon-june-2019-0
elix-unicef-lebanon-june-2019-2
elix-unicef-lebanon-june-2019-3
elix-unicef-lebanon-june-2019-4
elix-unicef-lebanon-june-2019-5
elix-unicef-lebanon-june-2019-6
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-0
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-2
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-3
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-4
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-5
 • elix-unicef-lebanon-june-2019-6
 • Σχετικά Άρθρα

  Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
  Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

  Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
  Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ