Η ΕΛΙΞ

Διεθνείς Οργανισμοί / Ευρωπαϊκά Προγράμματα

2017 - 2018: Η UNICEF υποστηρίζει το έργο "Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική Μάθηση και Μη Τυπική Εκπαίδευση για Παιδιά Πρόσφυγες και Μετανάστες στην Ελλάδα"

2016 - 2017: Η UNICEF υποστηρίζει το έργο "Ποιοτική μάθηση μέσα από το παιχνίδι και μη τυπική εκπαίδευση, ενισχυμένη ψυχοκοινωνική υγεία και θετική ενσωμάτωση για παιδιά-πρόσφυγες σχολικής ηλικίας στην Ελλάδα"

2017 - 2018: Χρηματοδότησε το πρόγραμμα "Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική Μάθηση και Μη Τυπική Εκπαίδευση για Παιδιά Πρόσφυγες και Μετανάστες στην Ελλάδα"

2016-2017: Χρηματοδότησε το πρόγραμμα "Ποιοτική μάθηση μέσα μη τυπική εκπαίδευση, ενισχυμένη ψυχοκοινωνική υγεία και θετική ενσωμάτωση για παιδιά-πρόσφυγες στην Ελλάδα"

Το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χρηματοδοτεί πλήθος προγραμμάτων που υλοποιεί η ΕΛΙΞ κάθε χρόνο

2014: το πρόγραμμα «Νέων Χώρα» για τη λειτουργία και υποστήριξη Κέντρου κοινωνικής παρέμβασης και υποστήριξης εφήβων και μετεφήβων (15 -25 χρόνων).

Πλήθος δράσεων της ΕΛΙΞ έχουν υλοποιηθεί με την υποστήριξη μέσα από τα χρηματοδοτικά εργαλία της Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, όπως το Youth in Action και το Life long Learning.

2013 - 2014: Το Education, Audiovisual and Culture Executive Agency υπηστήριξε το πρόγραμμα που υλοποίησε η ΕΛΙΞ "ec4la - European Citizens 4 Local Actions" μέσα από το πρόγραμμα "Europe for Citizens"

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ